arch/ive/ief (2000 - 2005)

Experimentele bibliotheek start overmorgen in Antwerpen
by Raf Grinfeld Saturday February 22, 2003 at 10:35 PM

We beginnen ermee! Je bent uitgenodigd om eens naar een nieuw project te komen kijken : 'Experimentele bibliotheek'. Onze uitvalsbasis is 'Den Hopsack', vlakbij de Grote Markt in Antwerpen. Je kan er honderden boeken, tijdschriften of teksten ontlenen, maatschappijkritiek staat centraal.

Den Hopsack, gelegen in de Pieter Potstraat nr. 24 te Antwerpen, houdt het midden tussen een praatcafé en een artistiek literair café.

In de 'Experimentele bibliotheek' kun je niet alleen een kijkje nemen maar ook honderden boeken, tijdschriften of teksten ontlenen. Elke maandag tussen 19u en 20u30, elke dinsdag tussen 20 en 22u. Je vindt er boeken, tijdschriften van binnen en buiten de landsgrenzen, teksten, ...

Sociologie, psychologie, geschiedenis, filosofie, alternatief toerisme in en buiten Antwerpen, mediakritiek, websites-informatie, kunst, andersglobalisme, ... We hebben al honderden items in dit genre binnen en roepen jou op ons assortiment eventueel te helpen uitbreiden.

Daarnaast kun je nu ook tijdens de gewone openingsuren een pak brochures en aankondigingsflyers aantreffen die je op de hoogte houden van informatieve, artistieke en/of ontspannende bezigheden in de stad en verder weg.

Meer info op 0479/037544 of via tomsk_be@yahoo.com

verkopen
by tim Sunday February 23, 2003 at 03:38 PM

worden er ook boeken verkocht is het een echte bibliotheek?