arch/ive/ief (2000 - 2005)

een interessant forum voor antiracisten
by rik Friday February 21, 2003 at 05:56 PM
rik.timmers@pandora.be

Graag uw aandacht voor een antiracistisch forum dat nog te weinig bekend is.

Misschien is het niet zo gebruikelijk om langs deze weg enige aandacht te vragen voor een interessant antiracistisch forum: http://www.radiks.be/
Laat ik even een recente bezoeker aan het woord:
"(...) Wat ik wel weet is het volgende; er zijn fora genoeg te vinden op het net, dat is waar. Maar het peil van de discusies op de forums die ik bezocht heb, vond ik maar flauwtjes. Hier wordt er tenminste op een serieuze manier gediscussieerd en gereageerd. Ok, smaken verschillen, maar dit forum is wat ik al een tijdje zocht. Eigenlijk heb ik deze site gevonden door een 'post' van Eva op http://www.turnhoutsebaan.net. Ook daar zijn zinnige standpunten te vinden.
Misschien kunnen er inderdaad een paar links geplaatst worden her en der op het net. Op die manier zouden 'meerwaardezoekers' (ik vind het nogal een lullige en blasé term, maar jullie begrijpen wat ik bedoel) sneller hun gading kunnen vinden.
You're doing a terrific job guys.
Najim"
Allen daar naartoe

NSV
by kpdg Saturday February 22, 2003 at 11:28 AM
kapitalistpigdog@hotmail.com

het NSV is wel zeker een fascistisce groepering, en als ik zeg 'fascisitisch' is het ook fascistisch. geloof me vrij. twee drie jaar geleden woonde ik samen met nog enkele andere tegenbetogers een 'debat' bij van het NSV in leuven. wat daar allemaal verteld werd tartte zelfs mijn verbeelding. het was plat, karikaturaal fascistisch (ja fascistisch) en racistisch (ja racistisch) gezever. iemand die lid is van het NSV is ofwel ongeloof naïf en dom ofwel een dikke fascist, ja fascist. of die kollier naar het songfestival mag of niet, kan mij dan ook niks schelen. het eurosongfestival kan mij gestolen worden, maar als mensen durven beweren dat het NSV en andere troep niet fascistisch zijn dan gaat me dat wel wat te ver en dan wil ik ook reageren. trouwens op 27 februari is er een NSV betoging in leuven en natuurlijk ook de bijbehorende tegenbetoging. u komt toch ook!

hè?
by rik Sunday February 23, 2003 at 11:57 PM

Beste kpdg,
wat NSV en Kollier (= Soetkin C.??) met RADIKS te maken hebben ontgaat mij volkomen.