arch/ive/ief (2000 - 2005)

MANIF 15/02 | P I C T S |
by salim Sunday February 16, 2003 at 12:25 PM
salim@brutele.be

Quelques photos de la très grande manif du 15/02/03. . . [AJOURD'HUI, NOUS SOMMES TOUS IRAKIENS!]

 

Brussels 15 February 2003

No war against Iraq
































Independent?
by joris Monday February 17, 2003 at 10:16 AM
krasje108@emailme.nu

Mensen, met alle respect,maar... ik dacht dat Indymedia neutraal zou zijn, maar ik begin meer en meer te beseffen dat het gewoon een link van de PVDA geworden is. Jammer wel, aangezien onafhankelijke media het eerste slachtoffer zal zijn tijdens de dictatuur van het proletariaat

ongeruste groeten
j.

Independent Media? My ass!
by joris Monday February 17, 2003 at 10:18 AM
krasje108@emailme.nu

Mensen, met alle respect,maar... ik dacht dat Indymedia neutraal zou zijn, maar ik begin meer en meer te beseffen dat het gewoon een link van de PVDA geworden is. Jammer wel, aangezien onafhankelijke media het eerste slachtoffer zal zijn tijdens de dictatuur van het proletariaat. Indymedia gooit zijn eigen ruiten met sovjetstenen in.

ongeruste groeten
j.

prachitge foto's
by Merel Monday February 17, 2003 at 04:22 PM
merel@myway.com

Heel moie foto's! Een prachtig beeld toch, al die vredelievende, en vooral blij lachende mensen. We waren met velen, zaterdag en dat stemt me hoopvol.

Fijn ook om te zien dat het Indymedia team steeds breder wordt, de verslaggeving is gevarieerd en uitgebreid én weerspiegelt de hele actiedag. Solidair mag zijn fraaie foto's toch ook posten, of is zelfcensuur hier meer op zijn plaats volgens jou, J (krasje108)? 'n Leuke herinnering voor wie er bij was en misschien een hart onder de riem voor de mensen die er niet waren, zodat zij de volgende keer ook met plezier en enthousiasme opdagen.

Ik merkte bij deze actie op Indymedia weinig van wat jij een gebrek aan neutraliteit noemt. Iedereen kan en mag nog steeds zijn foto's en alle aanvaardbare commentaar posten.... Als je iets duidelijk in gedachten had, over censuur of andere niet toegstane handelingen vanwege of op Indymedia, dan kan je dit misschien meer verhelderen ook. Deze hele discussies (PDVA infiltratie) is hier trouwens al meer dan eens gevoerd, ergens wel een bewijs dat je hier absoluut mag en kan zeggen wat je wil, tot vervelens toe overigens!

Merel

PS: zelfs indien je gelijk zou hebben, is een dictatuur van het proletariaat dan je grootste vrees, je naarste nachtmerrie? :)

bende zeveraars !!!
by jefke Sunday February 23, 2003 at 11:38 AM

bende zeveraars !!!

good
by essa Wednesday February 26, 2003 at 09:28 AM
tomororw90@hotmail.com

good move all to the best and thank u for joint us to stop war for iraq

Colombe de paix
by abdel hafid Wednesday February 26, 2003 at 08:04 PM
abdelhafid_ma@yahoo.fr

la liberté se limite là ou commence la liberté des autres.
alors les US ont oublié ou bien ils veulent oublier....
....à suivre....

DUDE,WHERE'S MY WAR ?
by stopt ermee Bush,ge zijt nie goe bezig Thursday March 13, 2003 at 06:20 PM

FIGHT THE POWER!!!!!