arch/ive/ief (2000 - 2005)

De wereld zegt NEEN tegen oorlog...
by Tiger Che Saturday February 15, 2003 at 04:26 PM

De wereld zegt wereldwijd NEEN tegen de oorlog; surf door naar andere sites van Indymedia om de wereldwijde protesten te volgen...

Sinds vanmorgen vroeg zijn er op 600 plaatsen(!) in de wereld protestdemonstraties tegen de oorlog in Irak, die Bush zo graag zou voeren. Het langverwachte rapport van de wapeninspecteurs dat gisteren voor de UNO werd voorgesteld, toonde nog maar eens aan dat er momenteel geen enkele gegronde reden is voor geweld tegen Irak en haar bevolking. Steeds meer Belgen, maar ook mensen uit ALLE landen keren zich tegen deze vuile oorlogsplannen van Bush.
Zaterdag 15/2 wordt een voorlopig hoogtepunt, maar zeker geen eindpunt in die protesten. Miljoenen mensen betogen in Azië, Australië en Europa. Straks komen ook de mensen op straat in Amerika zelf. Blijf op de hoogte en surf door naar de sites van Indymedia overal ter plaatse. Zij hebben reporters in alle betogingen die live en zeer snel de objectieve info op het net plaatsen...
Klopt het dat er in ROME 2 miljoen mensen zijn? Is het cijfer van 50.000 overdreven in Brussel?
Wat gebeurt er in Amsterdam? Provoceert de politie de betogers en voelt de gevestigde orde zich bedreigd door deze massa's die hun stem laten horen? Volg het allemaal live op Indymedia. Blijf geïnformeerd vanuit de beweging. Want morgen in de krant en op tv, komen toch weer medialeugens en propaganda naar voor.

Paris...
by Kengred Saturday February 15, 2003 at 05:27 PM

De geplande betoging in Parijs (14h Denfert -Rochereau) werd overspoeld. Er is geen cijfer te noemen tot nu toe...de ganse buurt (alle zijstraten) werden overspoeld van het volk!