arch/ive/ief (2000 - 2005)

BBC-journalisten mogen niet naar anti-oorlogsbetoging gaan!
by Guido Wednesday February 12, 2003 at 12:45 PM

Enkele dagen geleden zond de onderdirecteur(Damazer)BBc-nieuws een email naar de "newsroom staff", waarin stond welke journalisten maar beter niet naar Hyde park gaan, alwaar er zaterdag een anti-oorlogsbetoging plaatsvindt.

Enkele dagen geleden zond de onderdirecteur(Damazer)BBC-nieuws een email naar de "newsroom staff", waarin stond welke journalisten maar beter niet naar Hyde park gaan, alwaar er zaterdag een anti-oorlogsbetoging plaatsvindt.

Dit betreft alle presentatoren, coorespondenten, redacteurs en "gelijk wie die kan beschouwd worden als een gezicht van de BBC"

Mr. Damazer zei dat hij de jongere medewerkers wel toelating geeft om de betoging bij te wonen, maar ze moeten er wel op letten dat ze de BBC niet vertegenwoordigen.

Het grappigste:

"Greg Dyke, de grote baas bij de BBC, zei dat zijn medewerkers onafhankelijk, onpartijdig en eerlijk moeten rapporteren over de oorlogsdreiging.

Zie onderstaande link voor het ganse verhaal.

Waar zijn Stef Wauters, Siegfried Bracke....?
by raf Wednesday February 12, 2003 at 09:52 PM
raf.custers@euronet.be

...en andere grote ego's van de staatszender, of Marc Dupain, Goedele Liekens, enfin, ik kijk nauwelijks naar de televisie en weet allang niet meer wie er daar tegenwoordig het schone weer (en de hapklare troep) maakt....
Al ooit gehoord van een Belgische Media-BV die meebetoogt voor wat dan ook ?
Of komt Capiau soms af, omdat hij nu op een lijst staat ?

Enfin, Tony Mary en ?? (hoe heet de baas van VTM alweer, Eric Claes of zoiets...) hoeven hier geen betoog-verbod voor hun onderdanen uit te vaardigen. Dat zullen de onderdanen wel voor zichzelf doen.
Leve de Media !

Beste raf
by 2stein1 Wednesday February 12, 2003 at 10:30 PM

nodig ze uit (en ik meen dit, hoor).

ps. ik ben al heel lang verliefd op Goedele Liekens, en sinds haar werk voor de Verenigde Naties en wat ze daar doet is mijn liefde voor haar alleen maar toegenomen. (wellicht geloof je het toch niet, maar ook dit meen ik uit de grond van mijn hart)