arch/ive/ief (2000 - 2005)

"State of the Onion" , by Zweistein I
by Zweistein the First Saturday February 08, 2003 at 03:29 PM
zweistein@comic.com

"We will not shrink from war", ooit zo'n belachelijke zin gehoord?


De marktwaarde van Amerikaanse moraal is, hoera, in sneltempo richting Lernaut&Hauspie aan het bewegen. De hele santekraam is trouwens zo doorzichtig als een glas water. In Europa, zeg maar Groot Griekenland, kunnen we wel lachen met die ongelofelijk belachelijke kop van Bush. Die bespottelijke houding is zo extreem weerzinwekkend achterlijk dat we ‘little Georgie' moeiteloos voor de geest kunnen halen terwijl hij als een slaafse underdog mijn gigantische penis aan het afzuigen is, en er nog van lijkt te genieten ook. Volstrekt walgelijk, die typ.

"We will not shrink from war", ooit zo´n belachelijke uitdrukking gehoord? Het komt eerst van Georgies spin-doctor en erna kwam het uit de mond van een al even onnozele typ, die dan nog het vertrouwen geniet van Nelson Mandela, alsof ‘skin' een garantie is voor ‘balls'. Als Afro Collin écht ‘balls' had en énig inzicht genoot, hij zoude zeggen: "Respect for USA in international community is shrinking rapidly and fundamentally".

Trouwens, Al Jazeera zorgt ervoor dat alle ‘moslimmers', en we spreken hier toch over een klein miljard mensen, ongetwijfeld op de hoogte zijn van alle beweging ACHTER het gordijn van Georgies poppenkast. Trouwens, het moet gezegd: de scriptschrijver van dienst is een sukkelaar en Georgie himself is een ronduit slecht acteur. "We will not shrink…", heb je ooit?

Ik verdenk eigenlijk de olie-industrie ervan met opzet de meest onnozele van de zoons van Bush Senior naar voor te hebben geschoven. Hij is gewoon de gegoten zondebok. Als hij achter zijn ‘altaarke' zijn bakkement opentrekt dan krijgt iedereen toch spontaan zin om erop te schoppen zeker.
Maar als Georgie the Stupid over enkele jaren weer uit beeld verdwijnt, blijft die olie-industrie wel lekker met hun hebzuchtige poten in Mesopotamië zítten, think about it!

Een té groot deel van de politieke kaste in Europa is trouwens in hetzelfde bedje ziek. Straks gaat ‘supermenteur' wellicht weer eens bewijzen dat de ‘Tour de France' de bochtenkoers bij uitstek is! Meneer Chirac, ga jezelf toch euthanaseren, man, Europa is op sterven na dood, l'oignon fait la farce, une fois de plus…


2stein1