arch/ive/ief (2000 - 2005)

Interview met Adel Darwish, voorzitter AEL West-Vlaanderen
by jessie Tuesday February 04, 2003 at 08:27 PM
oxy67@hotmail.com

Naar aanleiding van het debat met AEL vrijdag ( zie ook in de agenda) had ik vandaag een gesprek met Adel Darwish, voorzitter van AEL West-Vlaanderen.

Vrijdag is er in de concertstudio te Kortrijk een debat met de AEL, "De Visie van de AEL". De bedoeling van de avond is om de mensen kans te geven Dyab aan het woord te horen. Dat ze zijn mening horen "live". Het gaat hopelijk voor sommige mensen meer duidelijkheid scheppen omtrent de principes van de AEL, want de mensen hebben zich een verkeerd beeld gevormd a.d.h.v. "stukken tekst" die Dyab effectief gezegd heeft, maar die door journalisten volledig uit de context zijn gerukt.
Vrijdag is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe afdeling van de AEL. Na AEL Antwerpen en AEL Brussel is nu ook AEL West-Vlaanderen van start gegaan. De AEL-afdeling in West-Vlaanderen wordt geleid door Adel Darwish. Voor meer info over AEL West-Vlaanderen kan u hier terecht. See you all vrijdag, dit debat is zeker een goed evenement om je weekend mee in te zetten.

Nog ff wat meer informatie ivm de AEL-site
De site hier onder, AEL.nl, is maar een voorlopige oplossing om de Belgische site te herbergen. De site is nog steeds offline door de vele cyberaanvallen. De techies van de AEL werken aan een oplossing.

Who the hell does this interest here?
by weestvlaeming Wednesday February 05, 2003 at 09:45 PM

Zelf op Indymedia Nederland interessert zich niemand voor deze non-event. Waarom hier nog het net verder pollueren?

Er blijft echter een belangrijke vraag open! Welke taal gaan ze gebruiken: Bachir de kupe of knock's