arch/ive/ief (2000 - 2005)

jongeren voor vrede
by "ian zwitter" bn Wednesday January 15, 2003 at 04:05 PM
onfw@hotmail.com 0498/335064

wij willen denk ik allemaal vrede en wij willen het ook laten weten dat wij vrede willen denk daarom en help daarom mee om de actie te laten lukken op zo veel mogelijk plaatsen. vanaf 24 januari actiedagen jongeren voor vrede we gaan een dag niet naar de les maar komen met onze vereniging onze klas of school samen op een plein in de buurt en laten op een leuke manier weten dat we voor vrede zijn en amuseren ons terwijl

Hoi, iedereen hoe ist ermee?
de 24ste is de startdag van jongeren voor vrede vanaf dan zullen er in belgie op verschillende plaatsen acties gehouden worden door leerlingen en hun verenigingen die graag vrede willen. Het idee is dat we niet naar de les gaan, een dag een voormiddag of een namiddag het hangt van ons enthousiasme af;) en samenkomen op een plein in de buurt daar kunnen we leuke dingen doen. Laat je fantasie maar werken, ik denk bijvoorbeeld aan chiro achtige spelletjes of iemand die kan vuurspuwen en kringmomenten waar we gezellig samenzitten en eventueel nog iets zinnigs zeggen.
we willen jeugdverenigingen...(en andere verenigingen die ook graag vrede willen en mensen op een leuke manier kunnen edutainen) vragen om eraan mee te werken zodat er in elke stad waar een school is iets te beleven valt.
Meer info kijk op http://looknmeet.com/onfw in ons guestbook en als je wat wil vragen kan dat door het guestbook te signen...mail bart_spreekt@hotmail.com, onfw@hotmail.com of bel naar 0498/335064
groeten

'plezant'
by Els Thursday January 16, 2003 at 12:46 AM

'ja, laat het maar allemaal lekker plezant zijn'...?
Mannekes, het gaat over oorlog, hé! Je zou beter de haven en de (goederen)treinsporen blokkeren of maken dat je met je schoolmakkers als menselijk schild in Irak staat! Ik zeg niet dat dat zeker de oorlog zal tegenhouden, maar de kans is toch iets groter dan jouw ammusementsnamiddag! Er al eens bij stilgestaan hoe dat moet overkomen bij Irakezen?!?
Oorlog is geen spelleke!!!
Als je je wil ammuseren, mij goed, maar doe het dan aub niet 'voor de vrede'! Met die 'flower-power' (lees: 'flauwe power') kom je nergens!!