arch/ive/ief (2000 - 2005)

Smoesjes Meneer Bush
by Karima Tuesday December 10, 2002 at 04:06 AM
anilya50@hotmail.com

De smoesjes van Meneer Bush beginnen me stilaan de keel uit te hangen, en mij niet alleen, nog velen die hem liever terug in de goot zien belanden, dan als president van U.S.A.

De smoesjes van hem beginnen me echt op de zenuwen te werken, hij heeft het Irak al moeilijk gemaakt door al zijn eisen stellen, en nog wil hij aanvallen. Nu, als muslimah begin ik me wel serieus vragen te stellen. Eigenlijk zijn die vragen er allang al. Zeker na vorig jaar. Hij heeft zich versproken bij zijn "oorlog tegen terrorisme" en zei:'we beginnen aan een kruisvaart'
Dat is niet het enige, zonder eigenlijk bewijzen te hebben dat Osama Bin Laden de twin towers had neergehaald had hij al zijn missie in Afghanistan begonnen, en had hij zijn militaire vriendjes al op pad gestuurd.
En wat ik ook nog heeel schockerend vond, was het feit dat hij Sadam Hoessein beschuldigde van nucleaire wapens te bezitten, sorry maar iedereen weet dat Israƫl zulke wapens bezit, maar toch kan het hem niet schelen. Waarom Irak?
Ik denk dat het antwoord duidelijk is, veel arabieren weten, dat hij nog lang niet gedaan is met zijn planningen. Hij gaat zowiezo Irak aanvallen en wil iemand die heb zint aan de macht komt, daarna volgen nog andere arabische landen. Hij zal weer goeie redenen hebben, ben benieuwd wat die zullen zijn....
Ik voel me alleszins zeer beledigd en ben dus ook 100% tegen hem, na al zijn 'perongeluk' uitspraken... Men viseert zich echt op de Arabische wereld, en als arabische vrouw vind ik dit verschrikkelijk. Mja Allah staat achter ons, en we slaan er ons (ooit) Insha'Allah doorheen. Palestijnen lijden momenteel ook onder rascistische praktijken, terwijl het westen achteroverleunt en doen alsof hun neus bloedt, zijn zij de grootste slachtoffers. De wereld van vandaag is echt erg aan het worden, en Bush is voor mij nummer 1 herrieschopper (nog zacht uitgedrukt)
Mjah, de appel valt niet ver van de boom..