arch/ive/ief (2000 - 2005)

Pierre Carette vrij!
by ministerie van agitatie Monday December 02, 2002 at 12:08 PM
ministerievanagitatie@yahoo.com

Bertrand Sassoye - CCC militant - over Pierre Carette: "ik denk dat zelfs vanuit een eenvoudige reflex van zelfverdediging en zelfbescherming de revolutionaire beweging Pierre Carette zou moeten ondersteunen en zich in die strijd zou moeten engageren"

Donderdag 5 december om 20 uur: infoavond over Pierre Carette. Met Bertrand Sassoye (CCC-militant, 15 jaar gevangenisstraf) advocaat van Pierre Carette en Flor (Aurora-Rode Hulp).
Pierre Carette zit al meer dan 17 jaar in de gevangenis voor zijn aandeel in de acties van de Strijdende Kommunistische Cellen in '84 en '85. Hij zit al langer vast dan recidivistische moordenaars, omwille van het politieke karakter van de veroordeling. Pierre Carette moet vrij!
Bertrand Sassoye daarover: "Ik meen dat er veel meer mensen gevoelig zouden moeten zijn voor de situatie waarin Pierre Carette zich bevindt, want het gaat veel verder dan de ervaring van de CCC. Uiteindelijk, het feit dat men Pierre een uitzonderlijke straf laat uitzitten in uitzonderlijke omstandigheden wil zeggen dat men in dit land het politieke karakter van een misdaad een verzwarende omstandigheid is. Dat verdient blijkbaar een straf die bijna het dubbele is van normaal. Dus, ik denk dat zelfs vanuit een eenvoudige reflex van zelfverdediging en zelfbescherming de revolutionaire beweging Pierre zou moeten ondersteunen en zich in die strijd zou moeten engageren"

meer op: http://e-communism.org

de plaats nog!
by ministerie van agitatie Monday December 02, 2002 at 12:21 PM

De avond gaat door te Antwerpen, Café Den Bengel op de Grote Markt en begint om 20 uur.