arch/ive/ief (2000 - 2005)

6.000 verwacht op begrafenis Mohamed Achrak
by Han & Christoph Friday November 29, 2002 at 02:35 PM

14u30 : Sporthal ALL INN Er zijn nu al meer dan duizend aanwezigen maar de organisatie verwacht zo'n 6.000 aanwezigen. Het is een heel sereen gebeuren, klasgenoten, collegas cvan het slachtoffer, .... iedereen is hier zeer droevig. Zopas kwam de famillie aan en werd de kist binnengebracht.

6.000 verwacht op begrafenis Mohamed Achrak

14u30
Er zijn nu al meer dan duizend aanwezigen maar de organisatie verwacht zo'n 6.000 aanwezigen.
Het is een heel sereen gebeuren, klasgenoten, collegas cvan het slachtoffer, .... iedereen is hier zeer droevig. Zopas kwam de famillie aan en werd de kist binnengebracht.

Wij proberen hier mensen te interviewen, maar een aantal mensen opgetrommeld door het stadsbestuur verhindert dat. Ze beweren dat de famillie en de organisatoren dat niet willen. Wij zijn het gaan vragen aan de organisatoren, en die stelden duidelijk dat de familie geen interviews wilde geven, maar dat voor het overige de pers haar mocht doen.

Maar de mensen zijn ook niet happig om interviews te geven. Ze zijn zeer kwaad op de media. "Wij zeggen niets meer aan de media." "Wij zeggen wit en ze maken er altijd zwart van,..." "Ze zouden beter Philip De Winter arresteren in plaats van één van ons"

Meer berichtgeving later van de mensen ter plaatse