arch/ive/ief (2000 - 2005)

Naar aanleiding van de arrestatie van Abou Jahjah
by Manu Nesari Friday November 29, 2002 at 01:02 AM
mnesari@hotmail.com

Naar aanleiding van arrestatie Abou Jahjah

Naar aanleiding van arrestatie Abou Jahjah:

Ik schrijf dit artikel naar aanleiding van de arrestatie van Abou Jahjah. Verhofstadt is er eindelijk in geslaagd om Jahjah te arresteren. En waarom dan nog omdat Jahjah de rellen in Borgerhout heeft veroorzaakt. Hij zou de menigte hebben aangemoedigd om te strijden tegen de politie. Iedereen weet natuurlijk dat dit niet de reden is waarom Jahjah gearresteerd is. Jahjah was al veel langer een doren in het oog van politiek Vlaanderen. Die politiek is er ook mede verantwoordelijk voor dat de publieke opinie Jahjah verafschuwt. En maakt dankbaar gebruik van alle middelen die voor handen zijn. Zoals Machiaveli zegt doel heiligt alle middelen. Wat zijn nu die middelen die middelen zijn de pers. Want wie gelooft de goedgelovige Belg inderdaad de Gazet want wat er in het nieuws staat is waar "ah ja " dat is er met de paplepel in gegoten. In iedere krant die je maar opensloeg stond er alleen maar negatieve comentaren in over Jahjah. En wat mij ook is opgevallen de mensen zijn plotseling islam experten geworden. In he post 11 september tijdperk. En dan ga je van die dingen horen "maar de vrouwen rechten zus en zo en die strenge straffen handen die af gehakt worden enz". Tegen die mensen kan ik maar één ding zeggen lees alstublieft een paar boeken of ga met de mensen zelf praten. En kijk ook naar u eigen land. Nergens is het perfect een Utopia bestaat niet
Met deze verklaring verheerlijk ik zeker de islamwereld niet maar je moet hem ook niet gaan afbreken. En ik denk dat de AEL (Arabisch Europese Liga) deze kloof probeert te dichten. En mensen probeert bewust te maken.
Dan stel ik mij de grote vraag is dat het waar de regering zo een schrik van heeft. Dat mensen bewust worden????? En ik denk dat dat het is!!!! Mensen moeten dom blijven ze moeten niet bij leren dat is het wat ze willen toch.


Manu Nesari.

groot gelijk
by bart Friday November 29, 2002 at 02:40 AM

groot gelijk! de Vlaamse media zijn nog nooit zo unaniem een smerige haatcampagne begonnen als nu tegen Abou - géén fundamentalist, maar net de eerste seculaire migrantenorganisator - en dat stoort ze nu net, daarom moet hij kapot.

act: be the media!
by anar Friday November 29, 2002 at 09:43 AM

Vandaag in Gent, eerste grafiti's, vb. aan Belgacom:
"Verhofstadt laat zijn ware gezicht zien, het vlaams blok is al aan de macht - Free Jahjah!!"

volledig eens, Manu
by Tiene Friday November 29, 2002 at 02:39 PM

ik stel me dezelfde vragen, maar vind geen echt duidelijk antwoord...
Zou het kunnen dat 'onwetende mensen' (niet 'domme'!) beter in de pas lopen die hen door 'de macht(igen)' wordt voorgeschoteld, zodat deze laatsten kunnen doen en laten wat ze willen? Ik weet niet of dit dé verklaring is, misschien één van de vele, maar het lijkt er alleszins wel dikwijls op. 'Democratie' of niet...