arch/ive/ief (2000 - 2005)

In vergelijking met de VLD is AEL ...
by jpe Thursday November 28, 2002 at 10:49 PM

Premier Verhofstadt wil de AEL uit de weg ruimen en als het niet met de huidige wetgeving kan, dan veranderen we de wet wel, verklaarde minister van Binnenlandse Zaken Duquesne vanavond op VRT- Canvas. Even nadien mocht Filip De Winter ook zijn zeg komen doen ...

Je houdt het niet voor mogelijk, maar we glijden nu in sneltreinvaart af naar Berlusconi-toestanden. Overigens zijn de Vlaamse media goed bezig om die van Berlusconi na te apen. Zie het boerenbedrog dat een reeks van Vlaamse media (Canvas, De Morgen ...) nu opvoeren rond de zogenaamde 'antiglobalist' Staf Nimmegeers waarmee Guy Verhofstadt dan zogezegd in discussie gaat. Na de valse socialisten van Patrick Janssens, nu de valse antiglobalisten. Wat gaan ze ons nog proberen op de mouw te spelden ?

Maar als AEL een criminele organisatie zou zijn, wat moeten we dan eigenlijk denken van de regeringspartij VLD ?

Moeten we niet aanklagen dat sommige VLD-parlementsleden banden hebben met privé-milities (private bewakingsdiensten noemen ze zichzelf), bedrijven die zoals Knack schreef er alle belang bij hebben dat het onveiligheidsgevoel groeit ?

Moeten we de VLD niet aanklagen voor al de jaren van trouwe dienst aan het sjoemelende bedrijfsleven, voor de miljarden belastingsontduiking en -ontwijking die de liberalen toestonden en actief mee-organiseerden ? Met als resultaat daarvan: het daaruit voortvloeiend mankoliek functioneren van de Belgische staat én onnoemelijk veel menselijk leed.

Moeten we niet al die partijen juridisch aanklagen die - ondanks de onsplitsbaarheid van de Brusselse regio - toch de Belgische staat door hun separatisme ondergraven ?

Is het niet bijzonder vreemd dat diezelfde lui die al jaren niets effectiefs ondernemen tegen het Vlaams Blok, nu in een minimum van tijd het AEL willen monddood maken ? Daar waar het AEL een democratische beweging is en het Vlaams Blok een extreem-rechtse, racistische organisatie die bovendien via haar verkozen geld opstrijkt van de Belgische staat waarmee de partij vervolgens haar staatsvijandige want separatistische en haar racistische propaganda bekostigt. En dat mag zomaar.

En de dialoog met de anti- en andersglobalisten: dat Verhofstadt met diene zever nu eens eindelijk ophoudt. Zijn masker is deze week gevallen.

(PS In antwoord op mails die er om vroegen: in weekend volgt een mediawatch-overzicht inzake de berichtgeving over de racistische moord in Antwerpen en de er op volgende gebeurtenisssen; berichtgeving op de omroepen en in de kranten van deze week. Zonder de pers zou het overigens onmogelijk geweest zijn wat er nu allemaal gebeurt.)

kronkels om te volgen of ook weer niet
by jp f Thursday November 28, 2002 at 11:15 PM

vreemde gedachtekronkels jongeman! Ik kan je redenering echt niet volgen.
't kan aan mij liggen
't kan ook aan jou liggen!
Wie zal het zeggen, hoe geraken we hier uit?

Allé
by jpe Thursday November 28, 2002 at 11:28 PM

Allé JPF is één en ander nu zo moeilijk te begrijpen ? Slaap er eens een nachtje over.

NEEMT AFSTAND VAN SP.A EN AGALEV !!!
by Jean De Cock Thursday November 28, 2002 at 11:51 PM

Misschien zou het een goed idee zijn om alle allochtone
jongeren en ouderen op te roepen om uit de vakbonden te stappen,zoals ABVV en ACW , linkse schijnsocialisten van SP.A die enkel denken aan eigen postjes en leven van de
miserie van allochtonen, miljoenen subsides krijgen, frauderen , zie verduisteringen in het A.B.V.V. , de jaarlijke miljoenenstromen naar ABVV en ACW EN ACLVB voor
het beheer en de uitbetaling van werkloosheidsuitkeringen.
Allochtonen en autochtonen die geen kansen krijgen ,geen toekomst meer hebben door het neo-liberalisme van de VLD ,
waar SP.A achterna loopt...
Geldverbranders aan de macht, criminele politici aan de macht, gelden voor sociale projecten die bestemd zijn voor
allochtone jongeren die niet terecht komen waar het zou moeten...
De grootste lafaards zijn de politici van Agalev en de SP.A, tijd dat er een partij zoals de AEL komt, STOP DE
KNUFFELPOLITIEK , stop de discriminatie , stop de uitsluiting en halt aan paars groen...
Bij de sp.a is het enkel om eigen postjes te doen en zakken
vullen, eerste stap moet zijn dat alle allochtonen afstand nemen van deze corrupte partijen en opkomen voor zichzelf. Op autochtonen en allochtonen en armen verrijken ze zich,
armoede maakt sommigen rijk , armoede wordt opzettelijk in stand gehouden op dat de meesten er beter van worden...