arch/ive/ief (2000 - 2005)

Moord Fortuyn is complot BVD, PvdA & anderen
by Mark Metzelaar Tuesday November 26, 2002 at 03:35 PM
mailing_mark@yahoo.com

Er is minimaal sprake van een cultureel complot met veel plussen. Tal van deels recent verkregen info, geeft ook aan dat een echt complot minstens een reele mogelijkheid is.

Vanuit met name de PvdA was er sprake van minimaal een cultureel complot om aan te zetten tot het vernietigen van Fortuyn en de LPF.
Eerder heeft men hiermee ervaring opgedaan rondom Janmaat en de Centrumpartij. Dezelfde tactieken lijken te zijn gebruikt; negeren, niet mee praten; BVD erop zetten; in discrediet brengen; ook met illegaal verkregen inlichtingen; ramkoers bewerkstelligen met anti-fascismegroepen; etc.
Ook op Janmaat en de CP was er een aanslag, waarbij een vrouw haar benen verloor.
Men wist dus precies hoe het moest. Ook hoe het moest als men juist had willen voorkomen dat Fortuyn en de LPF slachtoffer werden van dergelijke fanatieke groepen.
Want zelfs een fanatiek blaadje als "Alert" van de AFA (Anti Fascistische Actie), noemde Fortuyn in basis ‘slechts' een anti-immigration populist.
Voor de rest schildert men hem wel bezijden de waarheid vrij negatief af en geen woord over zijn positieve uitgangspunten voor democratie en tegen doofpotten en achterkamertjes.
En iemand die geen JSF wenste, Defensie wil reorganiseren en sterk inkrimpen om geld v rij te maken voor zaken die voor de burger belangrijk zijn, etc. Van dat alles natuurlijk niets.
In haar officiele blaadje is AFA en aanverwante groepen natuurlijk zorgvuldiger en voorzichtiger dan binnenskamers, wanneer acties worden voorbereid.
Bovendien vinden veel fanatiekelingen anti-immigration hetzelfde als fascisme; zoals bleek bij de aanslag op de woning van Ad Kosto.
Dus als het gaat om actievoerders tegen Fortuyn, dan zijn dit soort mensen de meest voor de hand liggend om de strijd met Fortuyn en de LPF aan te gaan (naast het ALF en de ca. 6 hardliners rondom Volkert).
Inderdaad heeft het AFA actie gevoerd. Ik ben geen deskundige; daarvoor moet je bij de BVD en CRI zijn die deze groepen al vele jaren volgen (die houden om een of andere reden hun mond; waarom toch?) Het waren veelal slimme acties; bijv. een informatief blaadje dat huis aan huis verspreid werd.
Maar de echte stemmingmakerij kwam juist uit de hoek van de PvdA.
Een filmpje van NOVA is werkelijk schokkend hoe dreigend de situatie was rond Fortuyn.
"Hollandse Hitler" schreeuwden de demonstranten.
Dat moet dan wel extreem-links zijn geweest, toch? Ja, dat dacht ik ook.
Maar de Internationale Socialisten? Wie had dat gedacht.
Inderdaad was dit in basis een demonstratie van de Internationale Socialisten.
Nu ben ik geen insider en beschik ik niet over de info van CRI en BVD (die ze voor zich wensen te houden). Maar deze organisatie is sterk gelieerd aan de PvdA, zeker voor een actie in Nederland.
Veel was ik in het buitenland tijdens de opkomst van en de moord op Fortuyn en de nadagen. Eerder hield ik mij daarom weinig bezig met informatie die toen in de media te vinden was, daar ik die deels gemist heb.
Het filmpje met de "Hollandse Hitler" demonstratie van de socialisten was voor mij nieuw (is ook pas recent gepubliceerd).
http://www.novatv.nl/Reportage/index.cfm?fuseaction=default&id=1226&curr_type=reportage&RD=1
Ook was voor mij nieuw het lijsttrekkersdebat en andere verkiezingsdebatten. Onvoorstelbaar. Wat eens stelletje scheve en zure rotkoppen bij elkaar: Ad Melkert, Hans Dijkstal, Paul Rozemoller en Jan Peter Balkenende. De ergste was nog Rozemoller, toen gevraagd werd of Fortuyn niet gefeliciteerd moest worden met zijn overwinning in Rotterdam. Rozemoller had al de grootste rotkop bij dit debat, maar nu begon hij psychotisch-spastische wegtrekkers te tonen, die hij met moeite onderdrukte.
Fortuyn zei nog tegen Melkert dat hij nog enkele maanden had om wat leuker te zijn.
Precies hetzelfde spelletje als bij de Centrumpartij; proberen te negeren. Maar dit keer was het geen Centrumpartij maar een echte burgerpartij met de mening van het volk.
Ad Melkert die bij een andere bijeenkomst meermaals riep dat Fortuyn hetzelfde is als Le Pen, dan wel bij nadere toelichting dat het op hetzelfde neerkomt.
Ja: Le Pen.
Dus zowel de "Hollandse Hitler" betoging als de gelijkstelling met Le Pen kwamen van de PvdA af.
Dezelfde partij die bevoegdheden heeft over de BVD; De Vries van BiZa en Wim Kok als premier.
Daarnaast zijn er ook sterke dwarsverbanden tussen o.a. BVD en Oranje, Bilderberg, CIA, Lockheed, Mossad. Zelfs werd gister bekendgemaakt (Algemeen Dagblad en 2 Vandaag) dat alle (Israelische) afluisterapparatuur voor telefoon en computer in Nederland een achterdeurtje heeft, waardoor de Mossad kan meeluisteren.
De BVD luisterde vrij waarschijnlijk Fortuyn af en deed informatie op straat belanden om Fortuyn en de LPF in discrediet te brengen. Deze info komt uit drie bronnen en een publicatie van de normaliter gezagsgetrouwe krant De Telegraaf werd niet juridisch aangevochten.
http://archive.indymedia.be/front.php3?article_id=34536&group=webcast
Met het nieuws van gister, kan het ook de Mossad zijn geweest die meeluisterde met de BVD. Belangen: wapenhandel met Israel en andere spelletjes achter de schermen en vanuit traumatische ervaringen (WWII) paranoide en misplaatste angst voor vermeend opkomend fascisme.
In het AD is eerder gepubliceerd dat het om een groep van 6 mensen rondom Volkert gaat, die al drie jaar bij CRI bekend zijn, hetgeen door CRI bevestigd wordt.
AD:Boeren tipten politie over radicale milieuactivisten
http://www.ad.nl/artikelen/Nieuws/1021301489792.html
In het actieblad Ravage stond laatst een artikel over werkmethodes van de BVD. Infiltranten deden zeer bizarre zaken zoals het proberen te verkopen van handgranaten in een vredeskamp (volgens enkele anderen klopt deze info). Of de explosie waarbij een heel pand instortte in de Quellijnstraat te Amsterdam; zouden spontaan reagerende chemicalieen van Henk Wubben van de RAF zijn, maar is waarschijnlijk een BVD actie geweest om hem in discrediet te brengen; niet een kruitexplosie maar kleine ladingen zware springstof aan meerdere gasflessen(bron: VPRO); hele pand stortte op professionele wijze in; niemand was toevallig thuis en de buren werden slechts door de trilling uit hun bed geslingerd; perfect berekent en uitgevoert.
Natuurlijk is het een hoofdtaak van de BVD en CRI om dit actiewereldje te volgen. Daar twijfelt toch niemand aan? Zeker de zes hardliners, die al drie jaar bekend waren.
Maar alleen Volkert is opgepakt. Officier van Justitie Plooy zegt zelfs: dat "Volkert de moord alleen gepleegd heeft". Die man liegt dat hij barst, of het onderzoeksteam heeft tegen hem gelogen over de andere mensen met wie hij in de regel actie voert. Dan heb ik het nog niet over de potentiele vluchtauto, die met gillende banden bij het benzinestation wegreed.
Maar gezien de taak van BVD en CRI bij het volgen van activisten; gezien de bekendheid sedert drie jaar met de groep van 6 rond Volkert; gezien de hardheid en fanatisme van hun acties; moet infiltratie een topprioriteit hebben gehad. Groep tegen agro-chemische industrie, gelieerd aan de ALF, AFA en Indymedia Nederland (en vele tientallen gelieerde organisaties).
Ik bedoel alleen te zeggen dat BVD en CRI veel meer met deze kerngroep te maken hebben dan ze toegeven. Van slechts er contacten mee te hebben tot er zelf er in belangrijke mate aan deel te nemen.
En dat betekent dat men ook de boel kan hebben lopen opfokken, zoals bekend is van eerdere acties van de BVD en politie. Zaai verdeeldheid en heers. Gezien de acties om Fortuyn met illegaal verkregen info in discrediet te brengen, ligt deze provoceeractie in het verlengde van die opdracht. Het figuurlijk afschieten van Fortuyn lukte niet (die term en meer smerigheid heb ik van iemand uit de hoek van de MID). Dan maar echt afschieten?
Ondertussen was de PvdA niet echt rouwig om de moord. Ook vond Netelenbos zelfs dat het niet kon dat mensen op de snelweg stopten, om de rouwstoet te aanschouwen.
We hebben een groot democraat verloren aan een stelletje huichelaars. Huichelaars die woorden als democratie, vrijheid en vrije media middels verdraai-bedrog misbruiken voor vieze machtsspelletjes en de democratie in gijzeling houden.
Nu dan nieuwe verkiezingen. Er is geen kabinetsbreuk; men kan en kon het goed met elkaar vinden, zeker over het te voeren beleid. Een groot schandaal en belediging voor het volk, dat men verkiezingen houdt alleen omdat de LPF laag staat in de peilingen. Snel verkiezingen, geinitieerd door de VVD-er Zalm en onmiddelijk gevolg door de CDA-er Balkestijn, voordat de burgerbeweging de kans krijgt zich te hergroeperen. Dat de ruzies binnen de LPF door slechts enkele verdachte personen zijn gevoerd, waarbij ze zelf tal van zaken hebben gedaan en beweringen die hun dubbelrol duidelijk maakten, komt niet of nauwelijks aan bod in de media. Zoals Wijnschenk die de partij opblies met de woorden: "Ik ben Joods en de achterban zijn toch maar racisten". Of eerder Herben die het oude bestuur beschuldigde van een schuld waar juist zijn handtekening onder staat, waarna er geen nieuw bestuur kwam, maar het bestuur aftrad en er nog steeds geen legaal bestuur is. De LPF moest omgebogen of tegengehouden worden. De achterban en het bestuur, dat is de LPF. Degenen die bewezen acties en uitspraken hebben gedaan tegen de hele achterban en bestuur zijn Mat Herben (herkomst MID) en Wijnschenk (met daarbij Heinsbroek en Hoogendijk). Deze mensen zijn daarom per taalkundige definitie infiltranten en geen LPF-ers.
Maar het volk word door de media dom gehouden; het was volgens hen de LPF zelf die er een zooitje van gemaakt heeft. Hoeveel uren, dagen en weken zendtijd heeft men daar WEL aan besteed en bijna NUL zendtijd aan deze kant van het verhaal?
Vorig:
http://www.indymedia.nl/nl/2002/11/7565.shtml
Zelfde discussie in Belgie:
http://archive.indymedia.be/front.php3?article_id=39460&group=webcast

haal die zever eraf
by denjo Tuesday November 26, 2002 at 04:25 PM

haal die zever eraf

Geen facisme op Indymedia
by antifa Wednesday November 27, 2002 at 02:20 AM

Haal die nazipropaganda voor Janmaat weg.

zuiver & geen fascist
by Mark Metzelaar Wednesday December 04, 2002 at 09:28 AM
mailing_mark@yahoo.com

Voor de niet-oppervlakkige lezer moge duidelijk zijn dat ik zuiverheid betracht en daarom voor sommigen wellicht wat te ver doorzever. Maar de onderste steen komt boven als ik mij ergens op stort. Uit de reacties moge ook blijken welke spanningen er leven (en in hogere mate leefden) v.w.b. een cultureel complot.
Allemaal interesante reacties en info.
Voor de oppervlakkige lezer: ik ben geen fascist, was tegen de centrum-partij en ook niet voor Vlaams Blok, etc.