arch/ive/ief (2000 - 2005)

[Betoging 17-11-02] Chris van Coillie, Vlaams Palestina Komitee.
by han Sunday November 17, 2002 at 06:46 PM
han@indymedia.be

Geen oorlog om olie, dat is toch waarom we hier zijn. Kijk tegen Israël zijn er tientallen resoluties en die worden door Israël niet nageleefd, geen enkele. Dan is het toch wel duidelijk dat die inspecties en dergelijke gewoon een voorwendsel zijn. Bush die gebruikt gewoon de UNO, en die inspecties dat is gewoon een aanloop naar de oorlog.

[Betoging 17-11-02] ...
palestina_komitee_dscn0005hgtljl.jpg, image/jpeg, 600x392

Chris van Coillie, Vlaams Palestina Komitee.

Geen oorlog om olie, dat is toch waarom we hier zijn.
Kijk tegen Israël zijn er tientallen resoluties en die worden door Israël niet nageleefd, geen enkele. Dan is het toch wel duidelijk dat die inspecties en dergelijke gewoon een voorwendsel zijn. Bush die gebruikt gewoon de UNO, en die inspecties dat is gewoon een aanloop naar de oorlog.
Ik ben hier zelf ook tegen het fundamentalisme, maar dan het joodse fundamentalisme. Daar spreken ze nooit over hé, maar vandaag in Israël is het joodse fundamentalisme dat aan de macht is.

Dat er vandaag troepen en materiaal in de Antwerpse haven wordt verscheept dat is gewoon schandalig. Ik vin dat dat die regeringspartijen hier niet moeten zijn. Ze moeten hun werk doen. Ook rond Palestina hebben ze nog niets gedaan, en ondertussen doet Israël gewoon verder.
Ze moeten niet komen betogen, ze moeten niet zeggen dat ze het met ons eens zijn, ze moeten iets doen.


.