arch/ive/ief (2000 - 2005)

Tribak : "De globalisering van het geweld daartegen komen we morgen op straat."

by han Saturday, Nov. 09, 2002 at 4:38 PM

Zaterdag namiddag, ik ontmoet Tribak die volop aan het meehelpen aan de laatste voorbereidingen voor de betoging van STOPUSA. "Ik help hier vandaag mee en ik zal er natuurlijk morgen ook zijn, en het is zeker niet de laatste keer. Ik zal dit blijven doen en ik ben daar fier op.

Tribak :
1w1gstq.jpg, image/jpeg, 600x450

Tribak : "De globalisering van het geweld daartegen komen we morgen op straat."

Zaterdag namiddag, ik ontmoet Tribak die volop aan het meehelpen aan de laatste voorbereidingen voor de betoging van STOPUSA.
"Ik help hier vandaag mee en ik zal er natuurlijk morgen ook zijn, en het is zeker niet de laatste keer. Ik zal dit blijven doen en ik ben daar fier op."

We doen zo iets nuttigs hé op een zaterdag namiddag. We kunnen op die manier duidelijk wat voor smeerlappen de USA wel niet zijn. Want het is niet enkel voor Irak, de USA die willen gewoon de wereld overheersen, en we moeten laten horen en zien dat we dat niet pikken.

We moeten morgen duidelijk zeggen waar we voor staan, ik ben er zeker van dat er veel volk zal zijn. De globalisering van het geweld daartegen komen we morgen op straat. Het is dan ook goed dar er op de hele wereld mensen in actie komen tegen de USA. Ik vind het fantastisch dat er vandaag in Italië duizenden mensen tegen de oorlog betogen.

Ik help hier vandaag mee en ik zal er natuurlijk morgen ook zijn, en het is zeker niet de laatste keer. Ik zal dit blijven doen en ik ben daar fier op.



.