arch/ive/ief (2000 - 2005)

Vredeslopers aan het woord: Maria Vindevoghel (SABENA)
by han Monday October 28, 2002 at 02:22 PM

Vredelopers aan het woord :Maria Vindevoghel (SABENA) Het is nu nog meer dan vroeger nodig om op te komen tegen de oorlog. De mensen zijn daar ook meer en meer mee bezig, ze hebben daar gewoon schrik van.

Maria Vindevoghel (SABENA)

Het is nu nog meer dan vroeger nodig om op te komen tegen de oorlog. De mensen zijn daar ook meer en meer mee bezig, ze hebben daar gewoon schrik van.
Ik vind het als syndicaliste ook belangrijk om hier te zijn. Oorlog dat is steeds in het voordeel van multinationals, de gewone mensen zijn weer eens het slachtoffers. Zeker in de sector waar ik werk is dat heel erg voelbaar. Een oorlog tegen Irak zal zeker zware gevolgen hebben voor de luchtvaartsector.
In plaats dat de Belgisch regering koos voor het redden van SABENA, beweerde ze dat ze daar geen geld voor had. Maar diezelfde regering had wel geld om te investeren in airbussen voor het leger. Voor onze jobs was geen geld, maar voor de oorlog is er wel geld.

Ja ik heb ook altijd een Palestijnse sjaal aan. Ik vind dat een heel erg moedig volk. Als je ziet in welke omstandigheden die mensen vechten voor hun land. Je moet die mensen gewoon steunen Die mensen hebben het nog wel wat erger dan wij hier. Bij hen gaat het om leven hen dood. Hier gaat het over onze jobs.

Ik vind die vredesloop wel heel tof. Ik ga om eerlijk te zijn zelf niet meelopen, maar ik kom om te supporteren voor mijn man mijn dochters, die lopen wel mee.

niet netjes hé Han
by Bosuil Monday October 28, 2002 at 03:02 PM

...zomaar zaken verwijderen. Nouja, je doet maar. Dit zal ooit allemaal als een boemerang terugkomen

Verdachtmakingen verwijderen we steeds.
by han Monday October 28, 2002 at 03:30 PM

Verdachtmakingen verwijderen we steeds.

Zeker van mensen die bovendien nog eens anoniem posten.

En als wij dat als een boemerang in ons gezicht gaan terug krijgen, dan kijk ik uit naar die boemerang.

Beleefde groeten


han