arch/ive/ief (2000 - 2005)

zwartelijst van EU is oorlog tegen wereld
by talat kara Monday October 21, 2002 at 07:12 PM
talat@post.com 02.280.22.28 rue stevin 190, Brussel

Zwarte lijst van EU is een oorlog varklaring tegen de wereld volkeren. Door de demagogieen van 11 September probeert EU bevrijdings bewegingen terroriseren.

Zwarte lijst van EU is een oorlog varklaring tegen de wereld volkeren.
Door de demagogieen van 11 September probeert EU bevrijdings bewegingen terroriseren.
Aan ene kant nemen ze ook de islaam fundementalisten aan die lijst maar ze nemen vooral bevrijdingsbewegingen in dezelfde lijst. Dat is onrecht.
Ten eerste soorgelijke organisaties als Al Kaide zijn de produkten van westerse wereld zelf. Ze zijn dus produkt van hun eigen deeg!
EU probeert vooral DHKP-C (Revolutionaire Volksbevrijdings Partij-front, Turkije), Koerdische PKK, Batasuna, PFLP van Palestina, FARC van Colombia enz.
Dat betekent dat EU aan de kant van Folteraarsregime van Turkije staat, dat betekent aan de kant van Israelische kindermoordenaars regime, Colombiaanse drugsdealers regime steunen.
EU heeft haar houding duidelijk gemaakt. Ze staan aan de kant van onderdrukkers.
De links van west europa: aan wiens kant staan ze? Dat is onduidelijk.
Er is bijvoorbeeld een demonstratie op 26 Oktober in Brussel tegen de zwarte lijst en tegen de oorlog in Irak. Door deelnemen aan die demonstratie kunnen we dat duidelijk maken.
Strijdbare groetjes aan iedereen en elk aktiegroep en organisatie.

Europa kan zich niets anders permiteren
by Bart Geers Thursday October 24, 2002 at 05:50 PM
geersbart@hotmail.com

Ok, Europa doet te veel om onze amerikaanse onnozelaars te steunen,maar hier wordt het toch wel wat te zwartgallig voorgesteld. Het turkse regime heeft zich in het verleden al regelmatig als zulk een regering voorgedaan, maar de laatste jaren doen ze er toch wat aan. Ook natuurlijk omdat ze de schijn voor toedtreding tot de E.U. hoog moeten houden. Een groep als Heri Batasuna die openlijk de even medogenloze folteraars van de ETA steunen horen wel degelijk op zo'n lijst thuis. Maar goed de Oorlog tegen Irak moet ten alle prijze vermeden worden en men moet steeds geloven in een diplomatieke oplossing. Laten we een signaal geven aan onze Amerikanen dat ze eindelijk moeten ophouden met het uittesten van speelgoed. Laat ze eindelijk toch eens ophouden met het schenden van de soevereiniteit van de landen. Dan staan we al een heel stapje verder.