arch/ive/ief (2000 - 2005)

Dag burger-meester, komen we op de koffie morgenmiddag
by pat Friday October 18, 2002 at 05:30 PM
mA.f@pandora.be 0497/ 99 03 58 lappersfortbos

Beste patrick, Als jij zorgt voor de koffie dan breng ik de taart mee. dan kunnen we 'n keer overleggen om het schepencollege uit het stadhuis te ontruimen

Beste Patrick,
't is genoeg. 't is verdomme genoeg. We moeten dringend bij elkaar zitten.Allé, schepen cultuur Roose, lang haar, grote bek, veel poeha, eigenlijk meer blablabla,allé patrick dat kan nu toch niet. Ze pakken willekeurig mensen op aan het station, en hup administratief aangehouden.Is dat één van z'n nieuwe attracties misschien? Om toch nog wat volk binnen te krijgen in z'n,sorry patrick joen, cultuurtempel.
Van den Bilcke, nog zoiets, 'tis verdomme een FOB'er,een frevent fietserke, een koppigaard één keer zuidelijke ontsluiting altijd ontsluiting.Opsluiten ja, dat moeten we doen patrick. Opsluiten en dan ben je van hem af. Patrick alléén baas op het stadhuis. Oh, sorry je zijt het al. Ik wist het niet; 't is maar om te zeggen dat dat college van jouw niet werkt. Hoe ze zeggen niets? Niet mogen? Of niet durven? Oh, 'k begrijp het niet mogen. En de groenen? Die willen toch die bomen, en jij toch ook. Patrick zeg dat het niet waar is. Jij en dat groepje groenen, jullie zijn de enigste? Patrick, luister ik ken een groep, uitgezonderd.Neen, dat is hun naam. Als zij nu een keer ipv je schepenen samen met jou, natuurlijk, de stad Brugge zouden besturen. Zie je het al, Chevalier -te blauw- weg, Boydens -te dom- weg, Van de Bilcke -te koppig- weg, Roose -te blasé- weg,Vanden Berghe wat moet je daar mee, alle hinderlijke dingen blijven juist staan dus weg. Dus jij blijft baas samen met ons. Goed? Denkt er keer over na.
De volgende verkiezingen zie ik het al staan Moenaert de Berlosconi van het Noorden.
Goed? Allé tot zondag op de koffie. Wij zorgen voor de taart.
genegen,
pat en de bende
mA.f

leuk!!!!!!
by jessica Friday October 18, 2002 at 06:56 PM
oxy67@hotmail.com

Leuk gevonden :). Tja over da schepencollege kan ik niet meespreken daarvoor woon ik hier nog niet lang genoeg...
Bestel ik een taart met veel slagroom????

online denktank
by klaas Friday October 18, 2002 at 07:16 PM
klaas@raaf.be

Hé,
starten we hier een rubriek 'leuke dingen, die je kunt doen met Moenaert' ?

wie weet...
by jessica Friday October 18, 2002 at 08:55 PM
oxy67@hotmail.com

Ik wil met de heer Moenaert doen wat hij allemaal met ons heeft gedaan/ bij ons heeft laten doen. Hij verdient ni minder dan dat. Gaan wij es met het voltallige lappersfront en aanhang rond hem staan, en dan nze matrakken en beste bottines uithalen??? Moenaert beeft, lappersfront leeft. Maar beste meneer Moenaert stop maar met beven, wij zijn pacifisten, pacifisten die het slachtoffer geworden zijn van de op hol geslagen ordetroepen. Geweld lost niks op, leren ze dit dan niet op de politieschool??? Leren ze niet dat ze de gewone burger moeyen beschermen???

Viva l'anarchia...

treinen naar de koffieklets
by jurgen Saturday October 19, 2002 at 01:07 PM

Beste,
voor de mensen die geen gebruik kunnen maken van een Go pass, kan het gebruik van een B-dagtrip(Brugge 2002) een alternatief zijn.
vriendelijke groeten.
J.