arch/ive/ief (2000 - 2005)

Red het bos - vreedzame betoging
by Annick Tuesday October 15, 2002 at 10:28 PM
Annick.Vermeersch@pandora.be

Optocht in Brugge

Vanavond kwamen een hondervijftigtal mensen kwamen vanavond in Brugge bijeen.
Een bonte groep van vooral jong en oud vertrok van daaruit richting stad. Wij clameerden vooral zinnetjes aan het adres van Moenaert en riepen de mensen op om mee te helpen het bos te redden.
Vanuit de Baron ruzettelaan zijn we via een door de politie niet echt voorzien traject vreedzaam en met veel lawaai naar het centrum getrokken. Eenmaal op de grote markt toegekomen waren de politiemensen de uitgangswegen aan het bezetten.
Daar hebben we nog een toertje gedraaid en zijn we daar stilletjes aan vertrokken ; maar ik mocht niet gaan langs waar ik wou... (Vrijheid van gaan en staan?!)
Morgen is de bijeenkomst om 19u30 op de Grote Markt gepland.
tot dan.

Wanneer een betoging in het weekend???
by Jefke Tuesday October 15, 2002 at 11:36 PM

Kan er geen reclame gemaakt worden voor een grote betoging in het weekend, wanneer alle huisvaders en huismoeders meer tijd hebben om mee te stappen. Enkel als er daar een grote Brugse opkomst zal zijn zal onzen Moenaert zijn staart intrekken over de plannen... Niet vergeten hé hij is en blijft politicus en dient z'n stemmen van ergens te krijgen...bij een extra grote opkomst zal ie wel effe slikken. Daarom mijn vraag : in plaats van elke dag een kort protest (dat op den duur uit de media zal verdwijnen) beter een GBGMVBL (= Grote Brugse Groene Mars Voor Behoud Lappersfort)

De media dient uiteraard ingeschakeld te worden om massaal veel mensen op de been te krijgen.

Ps: Ik hoor dat er links en rechts een enquete loopt voor het behoud... Ik ben jammer genoeg nog geen enquete tegengekomen... en ik neem elke dag de trein in de ochtend en avondspits..... voila de hint is gegeven denk ik ...


SUCCES

grote betoging int weekend
by joeri Tuesday October 15, 2002 at 11:57 PM
joeri@indymedia.be

als mn hoofd nog een klein beetje helder zou zijn, meen ik me te herinneren dat er een betoging gepland is opt zand nu zondag om 15u

groetjes
joeri

BETOGING NU ZONDAG MASSAAL
by pat Wednesday October 16, 2002 at 01:19 AM
mA.f@pandora.be

Joeri en allen die Lappersfort ooit hebben gesteund en/of steunen.
NU ZONDAG, komt die grote betoging.
We moeten alleen nog het een en ander regelen.
Krijg, ondanks de vele gsm storingen(?) vele vragen vanuit alle steken van het land, Vlaams en Waals,om betogingen te mogen organiseren in Brugge. Ook Nederlandse,Franse burgers vragen om zich te mogen aansluiten bij betogingen voor het Lappersfront.
Ik zet het duidelijk op Indy als alles rond is.
groeten,
pat

betoging zondag
by Arne Wednesday October 16, 2002 at 03:24 PM
bbblutch@hotmail.com

Ik ben maandag speciaal van mijn kot in gent nr brugge gekomen wat zorgde voor een serieus gat in mijn kotbudget dus kan ik woe en zo ook nie komen dus ZEKER doen zondag maar laat heb op radio en zo komen! Volgens mij zouden er dan massaaaaaaaaal mensen komen en dat is inderdaad wat we nodig hebben om het vetzakske moenaert misschien eens te laten denken!!
Lappersfort blijft!

lappersfort doorsturen
by Sarah Wednesday October 16, 2002 at 07:35 PM
zokstje@hotmail.com

Dag mensen,

Zondag is er een optocht voor het Lappersfortbos in Brugge. Het is de bedoeling dat we massaal opkomen om 15 uur aan de markt of het zand (nog niet zeker) van Brugge.We stappen naar het station en van daar naar het Lappersfort. Iedereen die een greintje respect heeft voor de natuur, laat al zijn afspraken en plannen vallen en komt om 15 uur naar Brugge. NU ZONDAG!!!! Als je dan toch nog altijd geen zin hebt of niet overtuigd bent, om welke idiote reden ook, zen deze mail dan tenminste door naar IEDEREEN die je kent!!!