arch/ive/ief (2000 - 2005)

Brugge 2002, politie hoofdstad van Europa
by filip Tuesday October 15, 2002 at 07:28 PM

Bruuge 2002, politie hoofdstad van Europa

In tijden van Cholera (Chevalier) en Pest (Moenaert) wordt het misschien tijd dat onze rode hond (Landuyt) opduikt en deze tot zijn slachtoffers neemt. Dat Moenaert een dictator was en is wisten we al lang. Dat alle CD&V politici, ACW-ers, SAK-ers naar zijn pijpen moeten dansen is eveneens geweten en dat dit nogmaals word benadrukt door het hardhandig optreden van de politie gisteren doet mij weinig verbazen. Wordt het niet tijd dat men inziet dat een bos niet gelijk is aan een park en een weg door het bos alleen maar de biotoop schaadt. Dat volgens VLD politici in een rechtstaat een vonnis moet gerespecteerd worden, anders is er anarchie verbaast mij ook niet maar dat er binnen dit schepencollege ook zwijgzame, volgbare SP.A-politici tussenzitten die niet durven reageren verbaast mij wel. Zijn ze echt hun sociale, volkse hun oorsprong vergeten en kiezen ze ook voor het kapitaal?
Dit beloofd alvast een spetterende afsluiter te worden voor 2002.

anders geen nieuws?
by dirk Tuesday October 15, 2002 at 07:50 PM

macht is het belangrijkste, en éénmaal ze die hebben lossen ze die niet, toch niet zolang ze de macht kunnen vasthouden.

Waar blijven de "groenen" in heel het dispuut?? ze zijn aan de macht, en houden het ook liever zo. Van idealen blijft daar ook al niet veel meer over.

Op wie we in de toekomst moeten stemmen? ik durf er zelfs niet op te antwoorden

Dua is groen en heeft direct gereageerd
by Agua 121 Tuesday October 15, 2002 at 08:35 PM

Gisteren heeft het kabinet van minister Vera Dua zeer snel gereageerd op deze site, zie artikel : "Lappersfortbos: absoluut fout signaal volgens Dua" Ze heeft echter wel gelijk dat ze onderhandelt, omdat Fabricom naar verluid een schandalig hoge prijs voor deze gronden vraagt, die ze ooit voor een prikje hebben gekocht. Als Dua die gronden koopt, zijn wij het allemaal samen die dat bedrag betalen.
Fabricom maakt zich echter niet bijster geliefd door het onderste uit de kan te willen halen.

Macht
by Boelens Tijs Tuesday October 15, 2002 at 09:28 PM
veldkonijntje@hotmail.com

Geef iemand macht en ze doen alles om het te behouden zelfs hun eigen ideologie verloochenen.
Eigenlijk is macht de beste zoethouder voor dwarsliggers, enkel de sterksten kunnn eraan weerstaan.
Het is ook niet enkel de SP.A, maar evenzeer AGALEV die in deze val is getrapt. Maar we zien verandering, Aelvoet durfde haar macht op te zeggen en Dua durft te vechten voor het behoud van het Lappersfort.
Doe zo voort meisjes, goed bezig en laat je ooral niet ontmoedigen door de machtsgeile stemmen binnen je partij.

LAPPERSFORT MOET BLIJVEN!!! Laat het een mooi voorbeeld zijn voor de toekomst, bossen kan je redden en ze moeten blijven.

Met de grootste hoogachting voor echte en strijdende idealisten Tijs Boelens.

Eins zwei
by Sander Wednesday October 16, 2002 at 02:10 PM
sander@jnm.be

Eins zwei drei, nazi-polizei.