arch/ive/ief (2000 - 2005)

bedankt, maar 't is nog niet gedaan
by pat Tuesday October 15, 2002 at 04:23 AM
mA.f@pandora.be 0497/990358 www.lapperfront.tk

Bedankt beste mensen, maar wij zijn nog niet dood

Moenaert heeft z'n best gedaan. Zo'n machtsvertoon zou hij nooit hebben durven tonen tijdens de wereldbeker voetballen.
De wereld zouden hem z'n ballen hebben doen knallen.
Maar wat heeft die mens nu bezield om, dit toch te doen....Fabricom poen?
Ik was met de vele activisten blij dat ook jullie aanwezig waren. Wij hebben afgezien en ze waren niet zacht de mannen van de burgervader. Maar wij zijn niet dood en zullen er terug zijn, hopelijk zijn jullie er ook op ons volgend "festijn"
vele, vele malen bedankt,
van de lappersfronters
groetjes,
pat
p.s. Brughs Handelsblad verkocht volgens De Standaard een juiste enquète; iemand die iets van die dingen weet,lacht zich bij dergelijk vertoon kreupel.Maar soit Brughs Handelsblad heeft puike journalisten.

goeie zenne
by gilleke Tuesday October 15, 2002 at 04:48 AM

pfffff da ze darvoor zoveel volk kunnen betalen amai.t'zal weer nen rappe papierwinkel tussen gezeten hebben ook zeker :-d. alez rap in 1 richting dan toch.
nu slapen de mannekes in brussel weer goed se.morgen geven ze vlaanderen weer een nieuw lappersbos triestig zenne.
veel moed toegewenst.

uit sympathie
by debels fanny Tuesday October 22, 2002 at 02:28 PM
debelsfanny@perso.be

Met dit kort berichtje, wil ik mijn sympathie nog eens tonen.
Ik was er maandag ook, en ik vind het een schande dat de politie zo opgetreden is. Ze zijn echt een goed voorbeeld voor de jeugd van vandaag! De dagen erna heb ik met mijn hart bij de betogers geweest, maar naar brugge kon ik niet komen. Zondag de grote dag: s'morgens mijn trein genomen, een boswandeling, die ik eigenlijk veel meer zou moeten doen, en daarna die betoging, en echt, het deed me zoveel plezier te zien hoeveel mensen er zijn komen opdagen.
Ook s'morgens bij de boswandeling heb ik dingen gezien die ze niet hebben uitgezonden, de bewoners van het bos waren aan het opruimen, je zag dat er iets in die mensen is kapot gegaan. Daarom om mijn sympathie te tonen aan alle mensen die meewerken aan het redden van het bos.
En ja, ik hoop ook nog vele steentjes bij te dragen,
en zoals Pjotr zei: we hebben een veldslag verloren, maar nog niet de oorlog, kan ik alleen maar op terug zeggen wij zullen de oorlog niet verliezen.