arch/ive/ief (2000 - 2005)

BOB en aannemer in het lappersfort
by ufo Monday, Oct. 07, 2002 at 3:05 PM
lappersfort@ziplip.com

Ontruimingsdreiging in lappersfort nog steeds aan de gang niet tegenstaande op indy niets te vinden is.

Deze morgen drongen leden van de BOB en werknemers van een aannemersbrijf, samen ongeveer 15 personen, het lappersfort binnen. Zij fotografeerden en filmden alle verdedigingen in het bos om een kostenplaatje en strategie van een ontruiming te bepalen. Het zou dus kunnen dat de ontruiming voor binnenkort gepland is.
Wij kunnen nog steeds alle steun gebruiken in de strijd tegen de zuidelijke ontsluiting, en hopen dat jullie allen langskomen om een ontruiming tegen te gaan, of te bemoeilijken.
Thevens zou het van steun betuigen als de artikels over het lappersfort niet van indymedia belgie worden gehaald, want op dit moment is niets van de twintigtal artikels die zich hier bevonden nog terug te vinden.
dank bij voorbaat,
het lappersfort

Het is toch erg he
by Mara Monday, Oct. 07, 2002 at 3:36 PM

Als je kijkt op de website zie je dat alles chonologisch is opgebouwd en alles nog steeds op de website staat.
Deze website wordt zo intensief gebruikt dat alles nu eenmaal snel van de voorpagina verdwijnt omdat er nu eenmaal ook andere berichten op komen.

Hier een link naar de vorige feature over het lappersfont.

Graag gedaan en met veel plezier.

lappersfront-berichtgeving op indymedia
by joeri Monday, Oct. 07, 2002 at 3:42 PM
joeri@indymedia.be

hiya,

hier verdwijnt niets van de site hoor, het staat er nog steeds allemaal op. Wat wel gebeurd is dat alle artikels na een tijdje van de voorpagina verdwijnen, en zo ook met de features in de middenkolom.

jaar de laatste lappersfort-feature kan je gaan door ergens bovenaan in de middenkolom van de voorpagina van de site op older features te klikken, daar op "september features" te klikken, en dan wat naar onderen te gaan op die pagina.

De overzichtpagina van de lappersfortartikels staat nog steeds op http://archive.indymedia.be/front.php3?article_id=27865&group=webcast , en wordt regelmatig upgedate; altijd welkom om deze pagina te linken op jullie site

groetjes en nog veel moed toegewenst
joeri

idiote beschuldiging ?
by Bart Monday, Oct. 07, 2002 at 3:51 PM
automatischantwoordapparaat@offline.com

duw op search linksboven.
typ lappersfort in en dan op search
dat geeft je al 23 links.

jullie hebben echt veel energie gestoken in het terugvinden ervan. proficiat.

geduld
by Klaas Monday, Oct. 07, 2002 at 6:20 PM
klaas@raaf.be

Niet te sarcastisch, Bart. Dat zoekmachientje is nogal traag: doet er bijna een sigaret over om resultaten te geven. Meeste mensen denken na zo'n tijd dat het gewoon niet werkt.

lappersfront
by patricia Tuesday, Oct. 08, 2002 at 12:39 PM

Verdient het lappersfront in deze toch wel belangrijke dagen van hun strijd geen rechtstreekse link op de beginpagina?

jawel, Patricia, maar....
by joeri Tuesday, Oct. 08, 2002 at 3:51 PM
joeri@indymedia.be

mijns inziens verdient het lappersfront zeker een nieuwe feature, maar er stelt zich een serieus probleem in recente informatie op deze site: behalve het bovenstaande artikeltje is er namelijk de laatste anderhalve week niets meer gepost geweest over het lappersfront.

indymedia is een vrijwilligersorganisatie die werkt met open publishing. Iedereen kan dus zijn eigen artikels posten. Indymedia-medewerkers stellen als prioriteit het platform indymedia te laten functioneren met alles of toch zoveel mogelijk dat daar komt bij kijken.

Zoals je kan merken in het artikeloverzicht, vinden twee indymedia.be-medewerkers (waaronder ook ikzelf) het lappersfront erg belangrijk. Dat wil echter heus niet zeggen dat wij over alles aangaande het lappersfront zelf willen en kunnen berichten: Als op een open publishing site enkel een kleine groep mensen voor een erg groot deel van de postings zorgt, dan is dit een teken dat de manier van werken faalt.

Daarom alsjeblief, schrijf en publiceer artikels! (en niet enkel over het lappersfront, maar tevens over zovele andere onderwerpen) Wees gerust dat de features dan niet lang zullen uitblijven

groetjes
joeri

iedereen
by filip Thursday, Oct. 10, 2002 at 7:02 AM

hallllllllloooooooooo in dagen van stress bij een ontruiming heeft men andere dingen aan zijn hoofd dan een zoekmachientje. Veel blabla maar met wat boemboem kunnen we beter deze bezetters helpen.

energie
by ufo Thursday, Oct. 24, 2002 at 6:57 PM

Excuseer mensen, ik heb inderdaad maar tien minuten geprobeert dingen te vinden, maar ik heb weldegelijk de search gebruikt en zowel op lappersfort als lappersfront was het enige resultaat "no stories to tell yet" Wat betekent dat de gemiddelde internet gebruiker, die er minder van kent als ik, geen artikels vindt. Ik betreur dat maar wil ook geenszins de mensen van indy beschuldigen, want het runnen van een site zoals dit is een serieuse prestatie en een actie op zich. Enkel wou ik benadrukken dat mensen van indy werkelijk een invloed hebben op het slagen van campagnes door al dan niet te zorgen dat info wel of niet makkelijk gevonden wordt. Ik hoop dat jullie je van die kracht bewust zijn en die positief gebruiken.
nogmaals dank
ufo