arch/ive/ief (2000 - 2005)

antifa carnival of love - GENT ZO 06/10 - 13u
by reclaim solidarity Wednesday October 02, 2002 at 10:37 PM
reclaimsolidarity@justice.com muinparkje, eerste boom links

haal de roze tuttu's, oude jembé's, zilveren pakjes uit de kast.. het antifa karnaval is in aantocht !! en dat op uitnodiging van het Vlaams Blok te GENT !! Mét SOUNDSYSTEM, DRUMBAND, Love Vibes straffer dan Barry White ze live kan doorzenden.. Love and resist against tyranny and hate !

antifa carnival of l...
nijnke_copy.jpg, image/jpeg, 302x1020

het vlaams blok houdt een congres in zaal CAPITOLE te GENT...Tijd om samen onze stem te laten horen, allemaal samen, met een soundsystem, met drumbands, met jongleurs... Daarom deze oproep: gezamelijke afspraak om 13u aan het muinpark in Gent

Laten we ze overrompelen met onze lovin' vibes ! RECLAIM SOLIDARITY !!

zoentje
by mA.f Thursday October 03, 2002 at 01:48 AM
mA.f@pandora.be

'k zulln d'r zien.
de scheete
mA.f

Pas de traduction ???
by Tiredofthosenazisskins ! Thursday October 03, 2002 at 11:19 AM

Totalement solidaire de cette action .... je me pose la stupide question de savoir pourquoi cet appel n'est aps traduit dans la seconde des trois langues de ce foutu pays ?
Pas besoin de la solidarité des francophones ?
Tout le monde n'a pas la chance d'être bilingue ...

Hoe het Vlaams Blok stoppen ?
by john Thursday October 03, 2002 at 11:33 AM

Met tuttu's en d'jembés ? Ik denk het niet.
Hoe dan wel ? surf naar http://www.blokbuster.antifa.net/

leuk
by @ Thursday October 03, 2002 at 12:07 PM

strakker dan Barry White kan bijna niet maar ik zal ze zijn ;)

en laat john maar praten...

ideale kick-off voor de bomspotters
by gunther lippens Thursday October 03, 2002 at 04:08 PM

Al diegenen die zondagmorgen met een wee gevoel zitten, ongemakkelijk treurend omdat de vast en zeker o-zo geslaagde bomspotting-actie voorbij is kunnen, hun opgedane energie aanwenden voor de vibes, de good tunes and frivolity.

http://www.blokbuster.antifa.net/
by Guido Thursday October 03, 2002 at 04:17 PM

Op deze link zie ik niet hoe het Blok te stoppen.
Iemand wat uitleg?

No pasaran!
by A. Thursday October 03, 2002 at 05:03 PM

Zolang er van het eigen gelijk wordt uitgegaan zullen we rechts inderdaad niet stoppen... Het neerbuidende gezeik van onze trotskistische vrienden kan ik echter niet echt accepteren. Wat doen jullie dan? Paaseieren verkopen met kerstmis?

no paseieren
by caveman Thursday October 03, 2002 at 05:23 PM

een leuk feestje organiseren zal het vlaams blok zeker stoppen. die mensen zullen overrompeld worden door de naastenliefde die daarvan uitgaat en zich direct bekeren tot linkse sympatieen.
denken jullie dit nu werkelijk?
het vlaams blok pak je aan door de basis waarop ze groeit aan te pakken, en dit is niet het gebrek aan linkse feestjes, maar de sociaal-economische basis, de armoede en werkloosheid. het is het ontbreken van een massa-arbeiderspartij ter linkerzijde dat een politiek vacuum creert voor het blok om op te groeien. slechts massamobilisaties en een politiek verlengstuk hieraan kunnen de hegemonie van het blok verbreken. zolang dit niet gebeurt kunnen we zoveel feestjes organiseren als we willen maar ik heb nog nooit feestjes armoede en werkloosheid zien oplossen. maar aangezien die trotskisten toch alleen maar zeiken neem ik aan dat de meerderheid hier wel gelijk heeft, en stel ik ook voor om deze plezante en o-zo vruchtenafwerpende acties uit te breiden: fuif tegen werkloosheid (dat de regering daar nog niet aan gedacht heeft) en een concert tegen armoede. belgie direct het meest welvarende land ter wereld!

guido:
rechts-onder op de hoofdpagina vind je een link naar trotsky's fascism and how to fight it; wel over het duitse fascisme maar het principe blijft hetzelfde.

aan degenen voor wie de minste aanleiding voldoende is
by bart vandersteene Thursday October 03, 2002 at 05:26 PM
blokbuster@pandora.be

Als je op de Blokbusterwebsite niets leest, dan zal dit wellicht te maken hebben met het feit dat we geen initiatief nemen, dit werd vorige week besloten op een spoedvegadering. We denken dat de tijd te kort is om een goede mobilisatie te kunnen doen. En A. kom nu niet af met over ons "neerbuidend gezeik" te lullen. Waar heb je wat gelezen? En ja, helaas zijn bijna alle grote manifestaties tegen het Blok de laatste jaren door Blokbuster georganiseerd, dikwijls op ons eentje, omdat de rest van 'links' betogen contra-productief vond. Ik denk dat wij de beste methode hebben, is dit stoeferig? Neen, anders was ik wel bij een andere organisatie aangesloten! En John, wie je ook mag zijn, uw tussenkomst was waardeloos.

traduction: Antifa Carnival of Love
by manu Thursday October 03, 2002 at 05:42 PM

pour les camerades francophones, un traduction lamentable, mais mieux ça que rien de tout:


Antifa Carnival Of Love
06/10 13h
Muinpark
un petit parc entre le muinklaan et le hofstraat a Gand
ammene du bruit, des vibes bonne-vivant et vos ami(e)s
contre le congres du vlaams-blok qui se déroule dans le capitole a Gand

Love and resist against tyranny and hate

No pasaran, ook niet voor de autoritairen
by A. Thursday October 03, 2002 at 06:48 PM

Ja, schitterend, jullie 'grote manifestaties'. Zo schitterend dat je zelfs gaat samenwerken met de flikken om die krapule anarchisten te laten oppakken voor ze op een betoging kunnen aankomen...

By the way...
by Z. Thursday October 03, 2002 at 06:58 PM

... jullie waren vroeger (en eigenlijk nog steeds) altijd de eerste om van jetje te geven op 'geweld'. Nu zeggen jullie praktisch dat het maar mietjes zijn die hier nu mee afkomen... Jullie hebben gelijk wat betreft het wegnemen van oorzaken, maar 1 ding is zeker, juliie manier zal het niet zijn.

13u30 Zuidplein
by A Thursday October 03, 2002 at 09:41 PM

Om 13u30 verzamelen we op het Zuidplein en trekken we richting toegang Capitool.
Amusement verzekerd.