arch/ive/ief (2000 - 2005)

LappersfortALARM: Vonnis betekent, klok loopt
by Klaas Friday September 13, 2002 at 02:16 PM
ma.f@pandora.be 0497/ 99 03 58 www.lappersfront.tk www.geocities.com/lappersfort

Deurwaarder betekende net het vonnis waarbij de beztters 72 uur de tijd krijgen om het bos te ontruimen. De wekker loopt af maandag rond de middag.

Deze ochtend betekende een deurwaarder het vonnis van de Brugse vrederechter die de bezetters van het bedreigde Lappersfortbos beveelt om binnen de 72 uur de bezetting op te heffen. Deze termijn loopt af maandagmiddag. In het dwangbevel is ook sprake van een termijn van vijf dagen om hun biezen te pakken, wat het uur U op woensdagmiddag zou brengen. Vanaf zaterdagochtend organiseren de bezetters ook een 'buitenploeg' om het moerasbos te verdedigen. Iedereen wordt opgeroepen om komend weekend en de week daarop naar Brugge af te zakken om een ontruiming fysiek onmogelijk te maken. Best tent en slaapzak meebrengen maar er zijn ook andere oplossingen.

urls
by Stijn De Meersman Friday September 13, 2002 at 04:22 PM
stijndm@hotmail.com

http://www.lappersfort.tk
http://www.geocities.com/lappersfort

thuisaxie
by filip Saturday September 14, 2002 at 12:03 AM

Als Brugge voor jou aan de andere kant van de wereld ligt blijf op je krent in je warme huis zitten en mail de burgemeester, schepen ruimtelijke ordening, openbare werken (via http://www.brugge.be)fabricom, tractobel, suez, etc. Oefen druk uit bij hogere instanties. DOEN