arch/ive/ief (2000 - 2005)

Carlyle, Bilderberg & Total World Control
by Mark Metzelaar Friday September 06, 2002 at 12:32 PM
mailing_mark@yahoo.com

Van het informatie tot het militaire tijdperk, wie had dat kunnen voorspellen? Kennelijk wisten of vermoeden hoge personen uit Amerika, Saudi Arabie en Engeland dit al tevoren, vanwege hun aandelenbelangen. Of is dit een klassevoorbeeld van een selffullfilling prophecy?

Dit artikel is samengesteld aan de hand van informatie o.a. opgedaan tijdens mijn VS-reizen van september 2001 tot maart 2002 en de website:
http://www.infowars.com/resourches.html met o.a. artikelen New York Times en Washington Post hierover.
http://www.gregpalast.com/

Time special report 12 augustus "The Secret History".

BBC teletekst van 5 september, met de meest recente informatie.

De Carlyle group mag het research instituut van het Britse ministerie van defensie kopen.
Vakbonden hebben twijvels en vrezen voor de veiligheid van militaire geheimen.
De Carlyle group is een VIP Defense subcontractor en investeerder in o.a. rakettechnologie en is een steeds grotere en belangrijkere marktpartij op militair gebied.
Grootaandeelhouders en andere gelieerden, bestaan vooral uit invloedrijke kapitaalkrachtigen uit de politiek van Saudi-Arabie en de regering van de Verenigde Staten.
George Bush Senior, de Bin-Ladens (de ‘goede schapen') tot 11 september, James Baker, enzovoorts.
Ook John Major blijkt erin te zitten, volgens het BBC teletekst bericht.

Een week terug was er ook al een bericht op de CNN nieuwsbalk: Blackstone & Carlyle groups nemen een metaalfabriek over. Ze timmeren momenteel aardig aan de weg. (infowars: "911-The Road to Tyranny")

Tsja…
Moet ik nog iets voorkauwen, of zegt dit al genoeg?

Dat deze firma ten doel heeft om regeringen te besturen en manipuleren via netwerken van invloedrijke personen?
Dat zeer wel mogelijk geld van wapendeals op oneigenlijke wijze daar terecht komt?
Commissiegelden om deals te regelen met regeringen voor andere dan de eigen defensiebedrijven?
Zoals de omvangrijke en prijzige verkoop van tanks aan Saudi Arabie door pa Bush?
Dat het er wel heel dicht bovenop ligt waarom Bush jr alles op alles zet om tot een raketschild over te gaan?

Feiten:
Dit de reden was (obsessief bezig met raketschild) dat Bush jr een plan van Richard Clarke (Counter Terrorism interagency) om Al Qaeda aan te vallen en terug te dringen, 9 maanden liet wachten tot 9 september, en er geen geld voor beschikbaar stelde.
Dat Bush het plan om Al Qaeda aan te vallen en terug te dringen, niet ver genoeg vond gaan en ze totaal wilde vernietigen.
Dat het uiteindelijke plan precies dezelfde actiepunten heeft als 9 maanden eerder, met daarbovenop een soort van totale oorlog tegen Al Qaeda (grondsoldaten enzovoorts)
Dat je Al Qaeda alleen kan vernietigen met enorme inzet van mensen en middelen en steun van bevolking en landen over de hele wereld.
Dat deze noodzakelijke steun verkregen werd door de aanslagen van 11 september.
Dat Bush verdient aan het voeren van oorlog en elke raket die wordt afgeschoten.
Dat Holbrooke (minister van Defensie onder Clinton) Wim Kok vlak voor de verkiezingen naar beneden heeft gehaald door een geheim gesprek met Beatrix tijdens een geheime Bilderberg bijeenkomst vlak voor de val van Sebrenica, openbaar te maken, dat hij wel vooraf wist van Sebrenica.
Dat dezelfde Wim Kok zijn partij niet over de streep kreeg of wilde halen om voor de JSF te stemmen.
Dat een andere politicus die tegen de JSF was; Pim Fortuyn, vlak voor dezelfde verkiezingen werd vermoord.
Dat binnen de LPF de macht werd overgenomen door Mat Herben, eindredacteur Defensieblaadjes (dus MID), en poogde om Sleeswijk-Visser, ex(?)-inlichtingenman MID, naar voren te halen.
Dat de schuld van de moord bij Groen Links werd gelegd die tegen o.a. de JSF was en enorm verloor in de verkiezingen, evenals Wim Koks PvdA.
Dat de JSF werd goedgekeurd.
Dat Lockheed in Nederland aan het lobbyen was voor de JSF.
Dat Lockheed zeer goede contacten heeft binnen defensie in Nederland.
Dat de CIA werkt voor Amerikaanse internationals voor operations overseas en zeker voor Lockheed.
Dat Philips, contractpartner voor de JSF, ook in de Bilderberg groep zit.
Dat bij de Lockheed I affaire, Bernhard niet is omgekocht, maar het Nederlandse bedrijsleven wilde dienen vanwege compensatieorders.
Dat het huis van Oranje enorme aandelenbelangen heeft in het NL-bedrijf.
Dat Bilderberg is opgericht door prins Bernhard, een postadres in Leiden aanhoudt en dat het NL-bedrijf o.a. Philips (JSF) er tesamen met andere Nederlanders als Oranje-vazal Victor Halberstadt, de dienst uitmaakt.
Dat de media over veel zaken niet mag schrijven en filmen door rechtstreekse en culturele en sociale sturing van eind- en hoofredacteuren, uitgevers, adverteerders, Justitie, Beatrix, BVD.
Dat er drie onafhankelijke bronnen binnen dit conglomeraat hetzelfde moeten beweren en je op die manier zelden veel mag verslaggeven over geheime informatie waarover niet gesproken mag worden.
Dat sociale en culturele druk van bovenaf bestaat (aanspreken met triggerwoorden en zinnen uit ‘bedrijfs'culturen) en dat mensen dan uit zichzelf door die druk zaken gaan doen en laten, zonder daadwerkelijke opdracht daartoe.

This is reality one only could imagine about before…

George Orwell en van die rare Amerikaanse SF-films over militaire bedrijven en machtige personen die de wereldmacht overnemen en alles controleren, van politiek tot media.
Nooit geloofd dat ik dit in het echt zou meemaken en ervaren, maar zo zijn er meer; velen houden hun ogen, oren en mond liever dicht en werken mee.
Koetjes en kalfjes, melk en aardappels, weer en verkeer: Ga maar lekker naar je soap kijken of je druk maken over iets lagere criminelen, zoals nu de media volledig is dichtgetimmert met de bouwfraude; dit terwijl juist nu achter de schermen veel belangrijkere en hogere zaken spelen in Nederland en Amerika.
Lekker in de ‘cultuur' opgaan, niet zelf voldoende nadenken en vooral doen wat van bovenaf van je verlangt wordt, je maandelijkse steekpenningen vangen, carriere maken, feest vieren van aan het meedraaien verdiende geld, voor je gezinnetje zorgen en mensen uit je naaste omgeving verraden als ze niet helemaal aan deze sturing kunnen of willen voldoen.
De maatschappij van de ideale collaboreurs.
Ja, ik snap het al; ik ben gewoon stom en gek en moet met dit spelletje leren mee te draaien: zoveel mogelijk gaan manipuleren en collaboreren om er voor mijzelf zoveel mogelijk uit te halen.
Want iedereen collaboreerde toch ook in ‘40-'45 om dezelfde redenen? Enkelen deden naast het collaboreren iets minimaals tot matigs. Nog minder gingen echt verzet plegen, waarvan velen het niet overleefden.

En nog even op teletekst kijkende of het nu wel Carlyle en niet Carlylle is, was het net verschenen bericht alweer van BBC-teletekst verwijderd; enkele uren na het verschijnen, terwijl andere berichten daar een etmaal blijven staan.
Dat probeerde ik nu net duidelijk te maken; ‘onbelangrijk', volgens de betreffende redacteur...?
"Toeval bestaat niet" volgens Mat Herben en "is onderdeel van het hogere plan".
Lees eens het verboden boek en de verboden filosofie: Mein Kampf; valt best mee voor het tijdsdenken.
Dat is namelijk de hogere filosofie en het "hogere plan"; die van het recht van de sterkste, echter gecombineerd met ‘joden'streken en een ijzeren greep achter de schermen op overheid en kerk (en media) voor de rijkeren en machtigeren. Dit gecombineerd met normen en waarden, geloof in overheid en kerk (en media) en nette burgerzin voor het lagere klootjesvolk.
Natuurlijk mag het klootjesvolk cq de brave burgerkutjes & pikjes hierover zo min mogelijk geinformeerd worden; anders werkt dit spelletje niet meer zo goed.
Deels is het niet planmatig, maar gewoon zoals de mens in elkaar zit die enerzijds zijn primaire driften volgt, anderzijds zich in het eigenbelang honds door hogeren in de pikorde laat hersenspoelen met culturele waandenkbeelden en de maatschappij die daaruit vervolgens ‘collectief onbewust' ontstaat.
In Amerika is dit voor ons heel duidelijk zichtbaar, maar vergis je niet in Nederland; het gaat hier alleen wat subtieler omdat we hier iets slimmer en beter geinformeerd zijn.

P.S.:
Excuus voor het gebruik van het woord jodenstreek, zoals dat in Amsterdam gebruikelijk was om op manipulatieve taal en streken te duiden vanuit o.a. de handel; ik heb helaas geen beter woord dat dit begrip net zo goed weergeeft zonder het woord Jood. Er zijn echter ook veel niet-Joden met dergelijke streken, evenals vele Joden zonder deze streken! Zionistenstreek, handelsstreek, nee. Manipulantenstreek, Sluwe streek Vossenstreek? Taalkundigen?!)

LAATSTE BERICHT: BBC-news: "Military stocks have been doubled". Dus de Bush-clan en gelieerden zijn, als dit representatief is voor hun portefeulle, al twee keer zo rijk geworden dankzij 11 september.
Echter: De BBC doelt op een recente stijging vanwege Irak en daar is niet de eerdere stijging vanwege Afghanistan in berekent. Bovendien hebben hun aandelen in specifieke takken wellicht een nog hogere stijging laten zien.
Van het informatie tot het militaire tijdperk, wie had dat kunnen voorspellen? Kennelijk wisten of vermoeden hoge personen uit Amerika, Saudi Arabie en Engeland dit al tevoren, vanwege hun aandelenbelangen. Of is dit een klassevoorbeeld van een selffullfilling prophecy?

allemaal goed en wel, maar kan ik het begrijpen?
by pietje doof Friday September 06, 2002 at 01:28 PM

leer samenhangende teksten schrijven, en dan kan je misschien iets posten op een site, niet daarvoor...

genetische superioriteit van de europeaan?
by Raoul Friday September 06, 2002 at 02:48 PM
Creativeurge@hotmail.com

HUM!?!

In Amerika is dit voor ons heel duidelijk zichtbaar, maar vergis je niet in Nederland; het gaat hier alleen wat subtieler omdat we hier iets slimmer en beter geinformeerd zijn.

Beware fascist link
by Jon Friday September 06, 2002 at 05:21 PM

beware, http://www.infowars.com/ is the Alex Jones website. He is a Texas radio broadcaster linked to the nationalist pro-gun militia.

See : http://militia-watchdog.org/m1.htm

samenhang & fascist-link
by Mark Metzelaar Saturday September 07, 2002 at 01:48 PM

Ja, de samenhangende teksten kunnen beter.
Soms is dat voor mij moeilijk; met een grote hoeveelheid informatie en verschillende denkstappen, die verder gaan dan vele andere artikelen.
Ergens vind ik het een goede en verdedigbare methode: schrijven zoals ik denk.
Het naar een doelgroep toeschrijven, wordt al snel een beetje manipuleren en dat is juist wat ik probeer te bestrijden.

Wat betreft de "fascist-link":
Alsof wapenbezit en lidmaatschap van een wapenvereniging in Amerika duidt of fascisme.
Inderdaad; velen hebben wapens, ook activisten.
Onder activisten die vraagtekens zetten bij de regering, heb je die ook.
De meeste gaat het om de 'individuele vrijheid' en dat de overheid niet alle macht krijgt.
Soort van anarchisme?
Juist de wapens onder de burgerbevolking worden door deze mensen als een waarborg beschouwd om het opstaan van een dictator tegen te kunnen gaan.
En in Amerika kan dat heel makkelijk, gezien de macht die een president krijgt, helemaal gedurende war-powers.
Links en rechts is daar heel anders, net als activisme.

Proofs about far-right link
by Jon Saturday September 07, 2002 at 04:42 PM

I can't speak your language, so I don't understand your answer.
However here is the proof that infowars.com is a far-right violent anti-immigration site : http://www.infowars.com/archives/July_02/07-25-02.htm#immigration

I think that before posting such links one should check carefully what kind of website he/she is quoting.

'far-right'
by Mark Metzelaar Monday September 09, 2002 at 05:23 PM

Well, if you select the link:

http://www.infowars.com/resources.html

One finds class A ranking news articles, some I checked to be accurate about their sources.
For me carefull enough.

And even if it was the grandson of Hitler: this guy probably never comes close to power.
But his information is very usefull and resources seem accurate about people and organizations that indeed have almost total world power.

If one selects:

http://www.infowars.com

You get the full conspiracy theory.
I didn't believe it 9 months ago, but get more and more indications and information that this might be a reasonable true theorie.

But one also can have a look on:

http://www.gregpalast.com/

http://www.unansweredquestions.org/

Or do some internet-research and find many others I didn't mention, some with reliable info and good thinking and others with theories without enough of proof.