arch/ive/ief (2000 - 2005)

(Open) algemene vergadering van Indymedia België [vrij 06 Sept]
by Indymedia.be [ posted by red kitten ] Thursday September 05, 2002 at 11:01 AM
info@indymedia.be 02.521.17.20 rue Lambert Crickx 30 / 1070 Bruxxel

Jullie zijn allemaal welkom op de Algemene Vergadering van INDYMEDIA België --------------------------- Vrijdag 6 september 2002 // 1900 Lambert Crickxstraat 30 // 1070 Bruxelles [ op 5 min. van het Zuidstation ] --------------------------- => De algemene vergadering van Indymedia België is OPEN voor alle geïnteresseerden die willen deelnemen, ons willen leren kennen of er gewoon meer over willen weten.

(Open) algemene verg...
rabbitslfrq5e.gif, image/gif, 325x253

[NL]
U I T N O D I G I N G

---------------------------
Op het programma
---------------------------

* Media Circus *
Indymedia België begint haar grote tournee in september overal in België worden workshops, opleidingen, animaties over de media en media-activisme georganiseerd.

* Bomspotting *
Op 5 oktober gaat de 4e Bomspotting door op de militaire basis van Kleine Brogel, een actie tegen de kernwapens die er illegaal worden gestockeerd. Indymedia zal er ook zijn, en dat moet worden voorbereid.Meer info http//http://www.bomspotting.be

* Outreach en finance *
Outreach is ons woord voor 'reclame'. We zullen ons bij het begin van het schooljaar kenbaar maken in de universiteiten en hogescholen. Er zijn al verscheidene initiatieven uitgewerkt - zijn er nog voorstellen? Ondertussen moeten we ook financiële steun blijven zoeken om onze projecten verder te ontwikkelen. Medewerkers kunnen ook een Indymediaperskaart krijgen [hiervoor hebben we 2 pasfoto's nodig en 12,50 euro].

* Website en tech *
Er werden kleine wijzigingen aangebracht op de site - heb je die al gezien? Er zullen er nog volgen. Welke zijn de prioriteiten, mogelijkheden, enz. ? Wiki wadisda ? Meer uitleg over deze database die de mogelijkheid biedt om samen te werken op voorstellen, enz.

* Teams en projecten *
Er werken verschillende teams op afzonderlijke projecten het videoteam werkt de film over de Europese Unie af (nu moeten we de promotie en de verspreiding ervan organiseren), er is ook een vertaalteam, een team dat werkt rond een ABC van de globalisering, een printteam (die Indymedia.be[papier] maakt), enz. andere projecten werken rond audio, radio, foto, .

* Varia *
Voorstellen voor andere agendapunten kunnen worden verzonden naar
imc-belgium-process@lists.indymedia.org

---------------------------
Meer info op Indymedia Belgium
---------------------------

http://archive.indymedia.be

=> Wat is Indymedia.be
http//archive.indymedia.be/about.php3

=> Hoe deelnemen aan Indymedia.be
http//archive.indymedia.be/joinus.php3

=> Om ons te contacteren of om je in te schrijven op één van de mailinglijsten
http//archive.indymedia.be/contact.php3

Don't hate The Media > BE The Media !


---------------------------

=> De vergadering wordt telkens op de eerste vrijdag van de maand gehouden [mits uitzonderingen => De volgende Algemene Vergadering zal plaatshebben op 27 september 2002,
omdat het weekend erop samenvalt met Bomspotting
.