arch/ive/ief (2000 - 2005)

isolatiefolter
by Talat Kara Sunday August 11, 2002 at 05:13 AM
talat@post.com 00.31.20.675.09.26 dusartstraat 38, Amsterdam

Imperialisme gebruikt isolatiecellen als een van de meest belangrijke drukmiddel om de opstanden van onderdrukten te verhinderen.

Hallo mensen;
Imperialisme gebruikt isolatiecellen als een van de meest belangrijke drukmiddel om de opstanden van onderdrukten te verhinderen.
ýsolatie is folter. Stop de isolatiefolter. Alle aktiviteit tegen isolatie folter is een verzet tegen de imperialistische-kapitalistische onderdrukking en uitbuitingspolitiek.
Vroeger was de sabotage en vernietegingspolitiek van Gladios de orde van de dag. Maar nu, probeert het imperialisme het mens zelf te vernietegen in isolatiecellen overal in de wereld... Na BRD en VS kwam Ýtalie, England, Spanje, Frankrijk. En nu in heel Europa, Turkije, Philippijnen, Rusland, Peru enz.
Vandaag worden revolutionairen die zich verzetten tegen het imperialistische politiek in die isolatiecellen. En morgen...
Maar ondanks alle repressie blijft nog steeds het verzetsgeest in heel wereld de onmenselijkheid. Bijvoorbeeld in Turkije gaat de verzet tegen isolatiecellen onverminderd door. Vanaf de uitvoering van isolatiecomplexen op 19 december 2000 zijn 93 revolutionairen doodgegaan in het verzet tegen isolatie.
Gisteren (10 Aug.) is nog een vrouw doodgegaan na de dwangvoedingsfolter tijdens haar hongerstakingsverzet tegen de isolatie.
Isolatie is folter.
Stop de isolatie.
Stop de dwangvoeding.
Ik roep iedereen deel te nemen in het verzet om isolatiecellen te breken.
Revolutionair groetjes...
PS: Schrijf ook naar isolation@post.com
Ik zal zorgen dat alle solidariteitsboodschappen terecht naar de hongerstakers tegen isolatiefolter in Turkije komt.