arch/ive/ief (2000 - 2005)

Meer politiecontroles in 'Jeannettenbos'
by yvan Friday August 02, 2002 at 08:15 PM

Op vraag van de burgemeester van Waasmunster, Rik Daelman (VLD), zal de federale politie vaker gaan patrouilleren op de carpoolparking aan de E17.

Deze parking is een bekende ontmoetingsplaats voor (meestal) homoseksuele mannen op zoek naar seksuele bevrediging. De carpoolparking bevindt zich aan de afrit Waasmunster. Tijdens de werkzaamheden aan deze parking waren snelle seksuele contacten er niet mogelijk en daarom trokken de 'liefhebbers' naar de drie kilometer verder gelegen parking op de E17 tussen Sint-Niklaas en Waasmunster. Maar nu hebben ze weer de carpoolparking ingenomen voor hun bezigheden. Dat leidt de burgemeester alleszins af "uit het vuilnis dat ze er achterlaten". Het erachter liggende bos staat plaatselijk dan ook bekend als het homo- of jeannettenbos. Nog volgens de burgemeester komen er mensen die het liefst niet in het openbaar gezien worden, zoals gehuwde homo's. Hij verzet zich tegen de rendez-vousplek: "Dergelijke activiteiten horen niet thuis in een woongemeente als Waasmunster (hoewel er in die buurt niet veel bewoning is), dat een groene gezinsvriendelijke gemeente is met toeristische troeven. De bossen rond de parking worden druk bewandeld door senioren en jeugdbewegingen organiseren er soms bosspelen. We willen een einde maken aan de losbandige situatie die er heerst. Het bos wordt opgekuist."

Er zal gecontroleerd worden met honden en paarden. Als de activiteiten zich verleggen naar de verderop gelegen parking dan zou daar ook intensief gecontroleerd worden. Al liet de burgemeester ook verstaan dat het dan sowieso niet meer zijn probleem is.

Bron: Pink Wave
(elke donderdagavond van 20u30 tot 22u op de Antwerpse Radio Centraal, 103.9 FM)

Heeft gelijk
by Tom Saturday August 03, 2002 at 05:41 PM

Sorry maar wat is het probleem eigenlijk, wat als daar kinderen vand e jeugdbeweging rondlopen en die worden verkracht door de een of de andere kwiet????? Het gaat er gewoon over dat je dat niet in het openbaar moet doen. Get a life and get a room!!!

PS ik ben geen vld'er

Pffff...
by red kitten Saturday August 03, 2002 at 06:11 PM
redkitten@indymedia.be

Why the hell are you talking about rape!? I ever i have sex with someone in a more or less public or open space doesn't mean i'm gonna rape anyone, does it?

Komaaan..
by ugmax Sunday August 04, 2002 at 11:19 AM
stijndm@hotmail.com

Tom> homo's die hun ding daar komen doen gelijkstellen aan pedofiele verkrachters geeft echt wel een mooi beeld van uw 'denk'vermogen...