arch/ive/ief (2000 - 2005)

de EIU heeft schrik van het volk
by powertothepeople Friday June 21, 2002 at 01:46 PM

de EU sluit zich op in haar gekende ivoren toren; de macht van de rijken moet beschermd worden, ten koste van alle volkeren ter wereld!!!

De EU heeft schrik van het volk! Dat is duidelijk! Schrik van het volk dat zich meer en meer begint te verzetten tegen de onrechtvaardige politiek die de EU voert! Schrik van het volk dat niet wil dat het leven wordt gederadeerd tot koopwaar! Schrik van het volk dat bekommerd is om deze wereld!

De EU sluit zich af achter hoge hekken...de EU zit gevangen in haar eigen misdadige constructie...de EU sluit de grenzen af om de rijkdom van haar elites te beschermen...de EU laat zich graag betuttelen door de winstzieke multinationals...de EU is er niet voor het volk, de EU is er voor de renteniers!!!

De politieke elite van Aznar tot Blair, van Berlusconi tot Verhofstadt stippelen een beleid uit voor de multinationals, niet voor het volk. Het zijn leugenaars!!! Zij teren op de onzekerheid van het volk om hun ziekelijke politiek verder te zetten. Zij zijn de parasieten, samen met hun bevriende mammoetkapitalisten!!!

Het volk zal dit niet lang meer dulden, het volk zal politiek ontwaken en zich bewapenen om deze oligarchie omver te werpen en een nieuwe rechtvaardige maatschappij op te bouwen. Het volk zal het heft in handen nemen en de economie tot haar juiste doel stellen: de democratisch geplande behoeftebevrediging! Het volk zal de democratie doen zegevieren. DEMOCRATIE = VOLKSHEERSCHAPPIJ!!!

De laatste dagen van het imperialisme zijn geteld...deze crisis maakt alle volkeren klaar om de revolutie te voeren en te overwinnen. Het casino staat op instorten, de zeepbel die 'nieuwe economie' heet zal uiteenspatten...het parasitaire systeem dat kapitalisme heet zal tot het verleden behoren!!!

De overwinning ligt in het bereik! POWER TO THE PEOPLE!

< >
by mundoo Friday June 21, 2002 at 02:33 PM

"no longer will a torn pair of jeans, a vegetarian diet and a subscription to adbusters magazine be sufficient...i want to tear this world apart and rebuild it with others of like mine"

bewapenen
by lx Friday June 21, 2002 at 02:55 PM

Hela,
das nu juist wat 'het gezag' graag zou zien: dat er bewapend word, want dan kunnen zij zich wederom MEER bewapenen (got the picture???)

Ik sta voor vreedzame veranderingen, want ik sta een vreedzame maatschappij voor.

Dus weg alle wapens.

Demonstraties, burgerlijke ongehoorzaamheid Žn een duurzame levenswijze (weg die auto's) zijn betere stappen...kwestie van niet opnieuw in een 'powertothepeople'-diktatuur terecht te komen.

(-;