arch/ive/ief (2000 - 2005)

Antwerpen, oorlogsstad. Detiège & Janssens verbieden Palestinabetoging opnieuw
by Peter Mertens Thursday May 23, 2002 at 09:45 AM
mertens.peter@pi.be

Gisteren heeft het schepencollege van de Stad Antwerpen opnieuw een aangevraagde Palestina-betoging verboden. Het gaat om de grote manifestatie van het Antwerps Platform voor Palestina (zie elders op deze site).

Detiège en Janssens - die graag allerlei platforms voor de vrede en de verdraagzaamheid ondertekenen en ermee voor de pers flaneren - maakt van Antwerpen een oorlogsstad. Het is onvoorstelbaar hoe één tiende van de bevolking aan de Schelde gewoon monddood wordt gemaakt. Eerst door het afwijzen van het stemrecht, vandaag door door het afwijzen van het spreekrecht. Detiège en Janssens maken van Antwerpen een oorlogsstad door de zionistische lobby gelijk te geven die vanuit Antwerpen de vuile oorlog van Israël mee financiert. Ze maken van Antwerpen een oorlogsstad door de diamant vrij spel te geven om de oorlog te betalen. Ze maken van Antwerpen een oorlogsstad om diegenen die ginds vertrappeld en vernietigd worden door tanks en F16's ook hier buiten spel worden gezet.

Wij zijn allemaal Palestijnen. Dit verbod van de Stad Antwerpen kan niet worden aanvaard.

eergisteren spuwde men op de communisten, ik heb niet gereageerd, want ik ben geen communist
gisteren trachtte men syndicalisten en staalmannen uit Tubeke te veroordelen, ik heb niet gereageerd want ik ben geen metallo
vandaag verbiedt men betogingen voor het verzet van het Palestijnse volk, ik heb niet geragereed, want ik ben geen Palestijn
morgen zal er niemand nog zijn om te reageren

Wij zijn allemaal Palestijnen. Reageer nu.

Gantman
by Meerval Wednesday June 05, 2002 at 04:25 PM

Wat is dat nu voor een reactie van Nadia Saadi? Detiegen janssens en PhDW -> 1 strijd? Gantman, Bnai B'rith vertegenwoordiger in België is een veel gevaarlijker man dan dat fuhrerke afkomstig uit brugge.