arch/ive/ief (2000 - 2005)

Hoe rechts misschien Nederland gaat overnemen.
by Jean-Marie Auschwitz Tuesday May 14, 2002 at 04:24 PM

De overname van Nederland door rechts wordt al voorbereid. Na Rotterdam zou ook wel eens de rest van Nederland in handen kunnen vallen van christen-democraten, rechts-liberalen en aanhangers van Fortuyn. Dat blijkt ook uit opiniepeilingen. En er zullen koppen rollen...

Volgens de Nederlandse krant Het Parool overweegt de Lijst Pim Fortuyn (LPF) enkele kandidaten onmiddellijk na de verkiezingen uit de partij te zetten.

"Volgens ingewijden zit de LPF in zijn maag met sommige kandidaat-Kamerleden, onder wie sekssite-exploitant Cor Eberhard en de Friese paardenfokker Johan Wiersma.
De Amstelvener Cor Eberhard (nummer 13 op de lijst) is rijk geworden met de websites worldsex.com en hotsexteens.com."

Eberhard kwam ook in opspraak toen hij probeerde bij Leefbaar Nederland een zetel te kopen.

Ook nog meldt het Parool : "Johan Wiersma, nummer 39, heeft de LPF in verlegenheid gebracht door felle bijdragen aan discussieforums op internet. Zo verklaarde hij eind vorig jaar dat de files in Nederland de schuld zijn van de allochtonen en voorspelde hij dat Amsterdam in 2015 een ´negroïde moslemstad´ (sic) zal zijn. ´´Dan is de laatste oorspronkelijke bewoner neergestoken op de Zeedijk door iemand met een getinte huidskleur zoals ze dat bij het programma Opsporing Verzocht altijd zo fijn weten te vermelden.´´"

Politiek asielzoeker
by PPP Tuesday May 14, 2002 at 04:45 PM

Ik wordt nog eens een politiek asielzoeker. Dan kom ik weer fijn in Belgie wonen. ;)

link naar het artikel
by strumpa Tuesday May 14, 2002 at 07:29 PM

http://www.parool.nl/1021353976947.html