arch/ive/ief (2000 - 2005)

Even een traantje wegpinken...
by Jonje Monday May 06, 2002 at 09:43 PM

PF MARTELAAR!

Jim Janssen van Raay, derde op de kandidatenlijst van de Lijst Pim Fortuyn voor de Tweede-Kamerverkiezingen, heeft in het Radio 1 Journaal gezegd dat zijn partij niet wijkt voor geweld. "Als wij zouden zwichten voor dat tuig, dan zouden wij de nagedachtenis van Fortuyn onteren."

De 69-jarige Janssen van Raay noemde Fortuyn de man die de democratie heeft wakker geschud. Hij vindt wat er is gebeurd verschrikkelijk, "maar dat is een gemeenplaats, dat vindt iedereen". "Wij doen de tanden op elkaar, pinken een traan weg en gaan door."

Extreem Rechts Sterker?
by JO Monday May 06, 2002 at 11:11 PM

De dood van Fortuyn maakt extreem rechts misschien nog sterker en leidt misschien wel tot een verrechtsing van de andere politieke partijen.

De modale burger zal zich toch ook wel geraakt voelen door de moord op een politieker van zijn of haar land, tenslotte vertegenwoordigen politiekers nog altijd de mening (of de grootst gemene deler daarvan) van de mensen die hen verkiezen.

?????
by ana Tuesday May 07, 2002 at 12:02 AM

Heb ik dat nu als enige?? Ben ik soms gek??

Ik ben niet geschokt, moest alleen maar even grijnzen toen ik op teletekst las dat fortuyn was afgeknald. Verder laat het me koud, er worden iedere dag weer mensen afgeknald die veel minder op hun kerfstok hebben dan fortuyn. En wat me gewoon ergert, al die politici die geschokt zijn, kok voorop. De schijnheiligheid druipt er van af. Ze hebben er allemaal het grootste voordeel van dat fortuyn dood is. Het zou mij niet verbazen dat ze er achter zittten, met zijn allen in een complot.

We kunnen nog blij zijn dat de dader geen zwarte moslim is, dan was de bom pas werkelijk gebarsten. Maar de blanke nederlander die gearresteerd is kan natuurlijk nog wel een ana zijn, houd dan maar een ijzeren staaf bij de hand, zowel bij de voor- als bij de achterdeur.

Niet als enige
by BorizX Tuesday May 07, 2002 at 12:17 AM
BorizX@yucom.be

Nee beste Ana,

Je bent niet de enige.
Maar ben nog niet klaar met het 'ethische' aspect ervan.

Boriz

Themafeesten
by ana Tuesday May 07, 2002 at 12:26 AM

http://www.themafeesten.nl/

huh ana?
by TUc Tuesday May 07, 2002 at 12:34 AM


kom je hier nu werkelijk vertellen over een compot van Kok en de anderen. Komaan zeg, dat kun je toch niet maken? Indianenverhalen ten top.

Soit, ik wil je als anarchist kwijt dat ik er zo over denk:
Welk systeem vermoord mensen met andere politieke meningsuitingen? Inderdaad, het fascisme. Dus laten we even sereen denken.

Hoe fout het geval Pim Fortuyn ook was, je kan de moord niet goedpraten.

groeten,
TUc

PS: en natuurlijk worden er dagelijks mensen vermoord die minder op hun kerfstok hebben. Maar zulke argumenten noemden ze in de middelbare school al 'schijnargumenten'. Je argument heeft hiermee gewoon niets te maken. Het doet me trouwens denken aan een flyeractie tegen McDo die ik deed op mijn 17de. De manager zei toe ook "Hebben jullie niets beters te doen, elke dag sterven er onschuldige mensen". tja, we gaan ons toch niet verlagen tot dit niveau zeker?

iedereen plots bang?
by ana Tuesday May 07, 2002 at 02:02 AM

Het zou mij niet verbazen dat ze er achter zittten, met zijn allen in één complot...

Ad your service...
http://funreports.com/