arch/ive/ief (2000 - 2005)

homohaat
by christiaan Sunday May 05, 2002 at 07:32 PM
sweettalkingguy2000@yahoo.com ommeganckstraat 82 2018 antw

zaterdagochtend,draakplaats Antwerpen...het plein hing vol affiches tegen de holebi bib...

Toen ik zaterdagochtend opstond en me naar de draakplaats begaf waar het roze huis gevestigd is,stelde ik vast dat het plein volhing met posters met de tekst:holebibib=apartheid...
de verantwoordelijke organisatie noemt zich GROEN RECHTS en ik vermoed dat zij verantwoordelijk zijn voor de ordeverstoring tijdens de GAIA manifestatie in brussel waar u over berichte.
het is treurig te moeten vaststellen dat extreem rechts,al dan niet vermomd als ecologisten!! zich elke keer weer denkt te moeten amuseren met het belachelijk maken van goedbedoelde holebi initiatieven!

opmerking
by guido Sunday May 05, 2002 at 11:28 PM

Laten we ook niet vergeten dat enkele jaren geleden "Al wie da nie springt, is homofiel" de hitparades teisterde. Het lied was gemaakt voor het carnaval van Aalst(dacht ik) en werd daarna een hit.
Migrant zijn is niet leuk in Vlaanderen, maar homo zijn ook niet. Stel je voor "al wie da nie springt is nen moslim". Hoe lang zou dit liedje gedraaid hebben?

vergissing
by guido Sunday May 05, 2002 at 11:30 PM

Ik wil hier schrijven dat voor mij niet elke migrant een moslim is, misschien voelden sommigen zich al geroepen om te schrijven dat ik weer alles veralgemeen.

haha
by ?? Tuesday May 07, 2002 at 04:16 PM
??

je weet ni eens over wat da je het hebt van bij gaia orde verstoring mijn kloten het waren de linkse krakers die de orde wilden verstoren terwijl da groen rechts gewoon wilde betogen voor een van de dingen die ze in geloven en voor staan dierenrechten!! en dan nog
holibi is ni natuurlijk
het natuurlijke is man en vrouw das al.

/
by anoniem Tuesday May 07, 2002 at 04:23 PM
anoniem@pandora.be

groen rechts heeft gvd gelijk

homo's bisexuelen en lesbische mensen... Da's onnatuurlijk gewoon

ze zouden het moetten afschaffen

de eerste reden waarom de mens en dier sex hebben is om afstammelingen voort te brengen. Niet voor plezier... Plezier is bijkomstig.

Met vriendelijke groeten
van een anoniem extreem rechts persoon

blah blah
by manu Tuesday May 07, 2002 at 04:54 PM


"de eerste reden waarom de mens en dier sex hebben(sic!) is om afstammelingen voort te brengen. Niet voor plezier... Plezier is bijkomstig."

zou zijn vriendin dit weten?
hij denkt dat mens en dier sex moeten hebben om afstammelingen voor te brengen,
1)als een mens met een dier neukt komen daar geen afstammelingen van :)
2)hij noemt zichzelf groen-rechts, ik noem hem gewoon een geiteneuker: zomaar pleiten voor sex met dieren

Verder eis ik dat extreem-rechts enkel sekst voor de voortplanting, dan zullen hun partners wel met ons in bed duiken voor het plezier:)

salukes, en leve alle mensen!!!!!!