arch/ive/ief (2000 - 2005)

tegen extreem rechts!
by SalSoft Tuesday April 23, 2002 at 06:45 PM
bassist@pandora.be

Deze morgen vond ik in mijn brievenbus een flyer van het vlaams blok. Wat ik daarin las was niet erg aanvaardbaar. (meer daarover in volledig verhaal)

Deze morgen vond ik in mijn brievenbus een flyer van het vlaams blok. Wat ik daarin las was niet erg aanvaardbaar. Een partij-lid van Agalev zei ooit: we hebben de aarde van onze voorouders in bruikleen gekregen en moeten deze onbeschadigd doorgeven aan onze kinderen. Waarvan het blok gemaakt heeft: we hebben Vlaanderen van onze voorouders in bruikleen gekregen en moeten deze onbeschadigd doorgeven aan onze kinderen. Ook plannen alle andere partijen de drukke gewestweg die door houthalen loopt te ondertunnelen. Het eerdere plan om een omleidingsweg door waardevolle natuurgebieden te trekken wordt hierbij opgegeven. Rechts is nu de enige partij die tegen de ondertunneling is.
Daarom roep ik iedereen die tegen extreem rechts of gewoon tegen mijnheer dewinter is om vrijdag 26 april om 20h naar het cultureel centrum van houthalen-oost te komen. Hier zal naast toespraken van twee andere blokkers ook een toespraak gegeven worden door filip dewinter zelf...