arch/ive/ief (2000 - 2005)

C.I.A. wants you! (nl)
by C.I.A. Friday April 19, 2002 at 01:34 PM
didi.deparis@chello.be

Op zondag 28 april bezet C.I.A. het Nieuwpoorttheater in Gent. Wij vragen u in te grijpen.


Beste,

Op zondag 28 april bezet C.I.A. het Nieuwpoorttheater in Gent. Het Centre for Invisible Art zal dan gedurende vierentwintig uur het gebouw openstellen als (virtueel) asielcentrum. Die dag mani-feesten wij erop los. Er is d.j., v.j., film, etc. Er wordt gedanst, gegeten, film gekeken, er zijn artistieke interventies, en wie weet wat nog meer? Een gedetailleerd programma volgt.

Samen met sans-papiers, actievoerders en u, hopen wij als kunstenaars, het debat terug open te trekken, en de acties hier omtrent een nieuw elan te geven.Terwijl iedereen de indruk heeft dat alles in orde is wordt er vandaag meer dan ooit gedeporteerd.

Wij zoeken alerlei mensen die op de video een kleine verklaring willen afleggen, een statement willen maken i.v.m. deze problematiek. Iedereen is vrij om te werken rond het thema "illegaliteit en sans-papiers". Het moet toch echt niet zo verschrikkelijk moelijk zijn om een klein stukje video van jezelf op te nemen. Het is ook een statement naar de media toe. We maken zelf televisie. 'The revolution will never be televisionised' draaien we om tot 'Revolutionising the Television'.

Dus zorg ervoor dat je een video-tape van je zelf maakt of maak beelden van dingen die je raken, die je wil meegeven aan aanderen of laat je door iemand van ons interviewen. Als je niet zelf aan een camera kan geraken, geef dan een seintje (op het nr. 0476/49.20.98). Het formaat van het filmpje doet er niet toe.
Zorg ervoor dat we jouw tape tenlaatste vrijdagavond 26 april hebben op Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent (09/223.00.00). als je tape ergens in Brussel/Leuven moet opgehaald worden, kan dat ook altijd.
Als je interesse hebt laat je ons dan zo vlug mogelijk iets weten? Mail didi.deparis@chello.be of ingepiepers@hotmail.com .
Voor alle acute vragen, bellen naar Inge op het numer 0476/49.20.98

Mail dit voorstel maar naar zo veel mogelijk mensen.
Reageer!

Didi de Paris,
namens C.I.A.

Komt de KGB ook ?
by jpe Friday April 19, 2002 at 06:17 PM

Vergeet de KGB niet uit te nodigen Didi. Of wat daar van rest. Stom dat de CIA nu eigenlijk geen gelijkwaardig spelmaatje meer heeft.