arch/ive/ief (2000 - 2005)

Punt zet er punt achter
by Rob Swolfs Wednesday April 03, 2002 at 06:10 PM
robswolfs@hotmail.com

Punt zet er een Punt achter

BRUSSEL - Na amper negen nummers houdt het weekblad Punt ermee op. Dat heeft de raad van bestuur van de Vlaamse Media Groep (VMG) beslist. De voornaamste reden is de dalende verkoop. De redactie van Punt is "verbaasd" over de beslissing.

Volgens de uitgever, Dirk Melkebeek, deed het blad minder goed dan verwacht. Iedere week ging er zo'n 25.000 euro in rook op. Het weekblad profileerde zich met een ,,complexloos Vlaams bewustzijn'' en situeerde zich rechts aan het politieke firmament.

Punt had tot op heden 1.886 betalende abonnees. Van het eerste nummer werden 16.500 losse exemplaren verkocht, nadien zakte de verkoop wekelijks. Van het zesde nummer verkochten we nog welgeteld 4.000 stuks, legt Dirk Melkebeek, afgevaardigd bestuurder van de Vlaamse Media Groep (VMG), uit.

Bron : De standaard

Toch mooi gezegd he : rechts aan het politieke firmament...

Wat ze eigenlijk willen zeggen is dat de VUM hun rechts gezeik zelfs niet meer aan de straatstenen kwijtraakt en dat het Vlaams percentage lezers die effectief geloven dat het leven beter zou zijn als we allemaal achter onze televisie kropen met een neoliberaal dagbladje in onze handen en een kuisheidsgordel aan, veel kleiner is dan verwacht...

weg met conservatief, leve progressief!

Rob

mistake
by Rob Swolfs Wednesday April 03, 2002 at 06:11 PM
robswolfs@hotmail.com

het is niet de VUM, maar de VMG

Rob