arch/ive/ief (2000 - 2005)

Reactie van Koen Stuyck (11.11.11) op de komst van Verhofstadt in Porto Alegre
by Hammer Monday January 28, 2002 at 04:16 PM

Reactie van Koen Stuyck (persverantwoordelijke 11.11.11) op de komst van Verhofstadt naar Porto Alegre

Reactie van Koen Stuyck (Persverantwoordelijke 11.11.11 )

"Ik vind het een beetje vreemd dat Verhofstadt naar daar gaat. Dat forum is helemaal niet voor hem bedoeld. Uit het programma dat we toegestuurd kregen blijkt dat hij een soort toespraak gaat doen. Maar hij helemaal niet uitgenodigd om daar een toespraak te doen. Als hij dan absoluut wil komen, dat hij dan meedoet met het parlementaire forum, want dat is er ook en dat hij eventueel in de zaal komt zitten om te luistereren, maar hij moet daar niets komen zeggen. Als hij trouwens in België niet eens wil praten met iemand van de beweging, of de NGO's, waarom gaat hij dan tot daar komen."

Voor wie is dat Forum dan wel bedoeld??
by marieke Höfte Monday February 04, 2002 at 10:07 PM
MAria.Hofte@wanadoo.fr

Beste Koen Stuyck,

Is dat Forum dan alleen bedoeld voor mensen die precies dezelfde mening hebben? DAn kan je al best geen Forum houden want volstrekt overbodig.
Ik dacht altijd dat zo'n Forum bedoeld was om mensen met een verschillende visie tot dialoog aan te zetten. Juist om een beter begrip te krijgen van elkaars standpunt en zienswijze en zo tot een betere besluitvorming te komen.
Dat jullie de eerste minister van Belgie, die bereid is tot dialoog, niet welkom heten en Di Ruppo, die links zegt maar rechts doet én in het nadeel van Wallonië (maar dat vergt wellicht meer uitleg, als je wilt graag maar alleen op eigen verzoek), wel: het is mij een raadsel.
En waarom organiseert hij in Belgie een forum in Gent waar hij blijkbaar wel wil praten met andere organisaties? Waar haalt u dat dat hij niet bereid is tot overleg?
Ik ben geen fan van Verhofstad maar u blijkt over andere info te beschikken dan ik. Ik lees dan ook alleen wat ik kan lezen.
Marieke Höfte
Lid van Vivant