arch/ive/ief (2000 - 2005)

NSV-betoging op 7 maart: noteer het nu al in je agenda
by BJTR Thursday December 20, 2001 at 07:32 PM
www.bjtr.anifa.net

Noteer het nu al in jullie agenda... Om een massale tegenbetoging te organiseren, die hopelijk met een gemeenschappelijk platform vertrekt en niet eentje apart van LSP, eentje van de PvdA etc.

De NSV was zo vriendelijk ons dit bericht op te sturen. Gooi de nazi's uit Gent!

(Meervoud en andere linkse Vlamingen: we verwachten jullie aan onze zijde! Kies partij.)

Jaarlijkse NSV-betoging
-----------------------

Noteer nu reeds in je agenda; 7 maart 2002, 20u. Jaarlijkse
NSV-betoging.

Deze keer trekken we naar de Arteveldestad, om te betogen voor
een onafhankelijk Vlaanderen (hoe kan het ook anders in het
jaar 2002).

Binnen enkele dagen ontvangt u meer info over deze betoging.

Lievertjes
by maarten Thursday December 20, 2001 at 07:49 PM
maarten.vandael@student.kuleuven.ac.be

Hoe komen jullie erbij dat we op 7 maart een betoging hebben? In ieder geval denk ik niet dat mensen tegen een onafhankelijk Vlaanderen gaan beteogen. En vooral geen nationalisten, zowel links als rechts, omdat we het zelfde standpunt delen. Het is wel fijn van jullie dat ge met ons mee wilt betogen voor een vrij Vlaanderen. Tot dan.

het staat reeds in de agenda
by bart vandersteene Thursday December 20, 2001 at 07:57 PM
internationaal.verzet@pandora.be

beste bjtr,

als ik me goed herinner waren we op de vorige anti-nsv betoging in Gent met meer dan 800, het was een zeer geslaagde mobilisatie, deze keer kunnen we echter meer volk op de been brengen denk ik, laat ons zo snel als mogelijk met een aantal gaan samenzitten om dit voor te bereiden, wat betreft de aparte betogingen van lsp of pvda, in alle eerlijkheid zou je moeten erkennen dat de laatste jaren het voorstel tot gezamenlijke betogingen altijd van onze kant kwam, lsp (voorheen militant links), ik versta dan ook niet waar deze goedkope, onterechte opmerking vandaan komt

antifa groeten
bart

Hahaha
by BJTR Thursday December 20, 2001 at 07:58 PM

Wij zijn enthousiaste lezers van de 'Krambamboeli'.

En zaterdag op het galadiner: wat staat daar op het menu?

Democratische Vlaamsnationalisten mogen samen met ons betogen op hun eigen programma, bv. voor een onafhankelijk Vlaanderen maar tegen het soort extreem-rechtse Vlaanderen dat jullie graag zouden hebben.

NV-A, Meervoud en co. Dit is jullie lakmoestest om binnen de progressieve en democratisch-globalistische beweging duidelijk te laten zien aan welke kant je staat en ons respect te verdienen.

OK Bart
by BJTR Thursday December 20, 2001 at 08:32 PM

We houden je er aan. Laat ons een eerlijke openlijke samenwerking proberen met alle democratische groepen op een duidelijk platform, zonder ultimatumpolitiek en met vooraf een gemeenschappelijk pamflet dat de eenheid uitdrukt (en geen eigen apart mobilisatiemateriaal, behalve natuurlijk in de betoging zelf).
Je moet dat zo sterk niet oppakken he. Laat ons zwijgen over het verleden en naar de toekomst kijken!

dat men eerst deftig vlaemsch lere
by hola pola Friday December 21, 2001 at 11:08 AM

LieverDjes

eigen materiaal
by geert cool Friday December 21, 2001 at 08:21 PM

Begint het weer? Een eenheidsinitiatief: inderdaad dit is noodzakelijk. Verbod op eigen materiaal in de mobilisatie? Wie zal ons in hemelsnaam proberen te verbieden onze mening naar voor te brengen?
Daar word ik alvast razend kwaad over. Laat ons nu eindelijk eenheid opbouwen met respect voor ieders mening! Laat iedereen z'n gedacht zeggen en voor zijn redenen komen betogen tegen het NSV!
Dat is alleszins wat wij zullen voorstellen en zoals de vorige anti-NSV betogingen in Gent georganiseerd zijn. Ik zie niet in waarom dit nu anders zou moeten.
En ik hoop dat diegenen die het niet de moeite vonden om iets te doen tegen de Nationalisten tegen Globalisering nu wel wakker schieten en bereid zijn om tot een eenheidsactie over te gaan.
GC

Gemeenschappelijk materiaal
by BJTR Friday December 21, 2001 at 08:22 PM

Zou het dan niet beter zijn als er gewoon één gemeenschappelijk pamflet is waar alle ondertekenende organisaties opstaan? Net zoals bij S06, O19, D14...
Is da