arch/ive/ief (2000 - 2005)

ideetje: media-actie
by jh Sunday December 16, 2001 at 06:24 PM
grote_smurf@microsith.com

Misschien moeten we, met de informatie die we hebben en de analyse ervan, een actie t.a.v. VTM en VRT ondernemen? Of de reguliere media in het algemeen?


Het wordt langzaam aan duidelijk dat de Vlaamse media weer eens heel gericht op zoek zijn gegaan naar geweld en alles wat de beweging kan criminaliseren. Misschien moeten we een actie plannen aan de gebouwen van 'onze' TV-zenders?
Of een andere actie die de rol van de media tijdens de top blootlegt?

wie brainstormt er mee?

Kom op TV!
by jeroen Vander Ven Sunday December 16, 2001 at 09:21 PM
jeroenvdv@yahoo.com

Misschien moeten we een spandoek of een afgesproken teken dat de mediamanipulatie symboliseert zoveel mogelijk op TV laten komen. Dan moeten we met die tekens zoveel mogelijk camera's opzoeken of gewoon zoveel mogelijk aanwezig zijn op plaatsen of gebeurtenissen waar veel camera's in de buurt zijn.

Enkel een idee.

Media-watchers
by ! Sunday December 16, 2001 at 11:14 PM
Victor

Toch gek ook dat er Tv-ploegen waren precies daar waar er een bank-kantoor werd aangepakt. We zouden eigenlijk de tv-ploegen beter moeten volgen om te zien hoe ze tewerk gaan, volgen ze vooral Black-Block achtige groepen, hebben ze contacten met flikken. Volgende betoging zouden we zo'n paar media watching teams kunnen lanceren.