arch/ive/ief (2000 - 2005)

BLACK BLOCK= FASCISTEN
by W Sunday December 16, 2001 at 11:48 AM
wouwie35@hotmail.com

Op een foto in de morgen van zaterdag 15 december ontdekte ik het volgende...

BLACK BLOCK= FASCIST...
brusselsfascos.gif, image/gif, 278x205

Op een foto die verscheen in De Morgen (15/12) is duidelijk te zien hoe één van de 'black blokkers' de hitlergroet doet. (zie rode cirkel)
De BlBl'ers rondom hem doen NIETS... Zouden het ook fasco's zijn misschien...
We weten al langer dan vandaag dat er fascistische infiltratie was in de betogingen. Het enige wat we nu nog moeten achterhalen is hoe ze buiten te krijgen!!!

Zeveraar!
by eddy Sunday December 16, 2001 at 12:05 PM

Nog nooit iemand de Hitlergroet zien doen naar de recherche?

Ik heb zelf uitgekeken naar infiltranten, dat waren er zeker geen.

Wist je het al van het warm water?

groet
by herman Sunday December 16, 2001 at 12:09 PM

is dat een hitlergroet of een opgestoken vuist?

zeveraar!
by andrew Sunday December 16, 2001 at 12:17 PM

ma! natuurlijk zijn de geen fascos! fascos zijn pro politie! zij wille politiestaat, dan gaan ze zeker geen flikke bureau kapotslaan!!! denk na!

absurd
by Kri$catcher Sunday December 16, 2001 at 12:24 PM

de veronderstelling dat BlBl'kers fascisten zijn??? misschien kunnen we allemaal paranoia worden en iedereen die met zijn rechterarm beweegt fascisten noemen. er waren degelijk wel infiltranten bij het black blok, maar die waren van de politie en in dit opzicht heb je gelijk, de politie gedroeg zich fascistisch. belachelijk om uit deze foto af te leiden dat deze man een fascist zou zijn.

naïef????
by Kri$catch Sunday December 16, 2001 at 12:39 PM

wouwie, het enigste dat jij ziet zijn enkele foto's want je was er zelf niet bij!!! bedenk dat niet iedere anarchist ervan overtuigd is dat er geen geweld mag gebruikt worden, voor hen is dit direct toeslaan op het systeem, ok, velen zullen denken dat dit niks uithaald, alleen dat 'anti'-globalisten zo kunnen gecriminaliseerd worden, maar deze discussie hebben we al gehad.

laten we waakzaam zijn
by elly Sunday December 16, 2001 at 02:45 PM

beste mensen,

in plaats van elkaar steeds verwijten te maken over paranoia etcetera, zouden we beter onze waakzaamheid opvoeren.
ik vind het een heel goed idee en opmerkzaam van w om dit te laten zien. ook al is het op zich niet sluitend, maar gecombineerd met andere informatie kunnen we misschien meer te weten komen.

tegelijk moeten we oplettend zijn door de pers opgedeeld te worden in goede en slechte betogers. de enige betogers die van mij weg moeten blijven zijn de politie-infiltranten. dat was trouwens beloofd door burgemeester aan d14.