arch/ive/ief (2000 - 2005)

Politie prominent aanwezig rond Tours et Taxis

by indymedia dispatch Friday, Dec. 14, 2001 at 2:12 PM

update

Op het kruispunt van de Havenlaan en de Picardstraat maken een 50 robocops en een 200 andere gewapende politiemensen zich op om alle groepen die de betoging verlaten te fouilleren.
De politie bereidt zich voor op de omsingeling en arrestatie van een 50-tal activisten van de "harde kern"

gelijk

by Jonas Friday, Dec. 14, 2001 at 3:16 PM

Gelijk hebben ze. De harde kern van herrieschoppers moet maar eens stoppen met de sfeer voor iedereen te verpesten. Ik zou liever betogen in een sfeer van veiligheid en plezier voor iedereen. Het kleine aantal herrieschoppers (de rotte appel in de mand) verpest niet alleen de sfeer maar ook het imago van de beweging en de publieke opinie.
Arresteer ze, beboet ze en laat hun weten dat niet alleen de politie hun niet meer wil zien, maar ook 95% van de beweging ze liever niet meer heeft.

commentaar

by dispatch team indymedia Friday, Dec. 14, 2001 at 3:23 PM

Misschien interessant om te weten dat politie agenten in burger het black block voortdurend hebben gevolgd. Zowel vlakbij als wie weet in het black block. Misschien zijn zij wel de echte rotte appels die we er moeten uithalen. Kijk ook eens wat die rotte appels aan het doen zijn tegen betogers die het terrein willen verlaten om naar huis te gaan.
Kijk straks ook eens wat ze zullen doen als de Sabéniens naar de luchthaven willen gaan.