arch/ive/ief (2000 - 2005)

Vlaams Blok strooit met "Antwerps Nieuws"
by PPP Thursday December 06, 2001 at 09:44 AM

Het Vlaams Blok liet vandaag "nieuwsblaadjes" rondbezorgen. Inwoners van Antwerpen, en wellicht ook in andere plaatsen, kregen vandaag een foldertje in de bus, ook waneer zij een sticker hadden met daarop dat ze geen reclame wilden.

Uiteraard is dit geen nieuws, maar reclame voor het Vlaams Blok. Hierin liet het blok de voorspelling uitkomen dat de aanslag in New York door het blok gebruikt zou worden als nieuwe promotiemiddel. Op pagina twee van het blaadje pronken drie willekeurige moslimvrouwen met sluier als "Miss Taliban 2001". Op pagina vijf staat een kader met "Vlaams Blok voert actie: stop islamterreur". Om er nog eens een schepje bovenop te doen doet op pagina 7 Philip Dewinter de letterlijke uitspraak "minder vreemdelingen, meer veiligheid". Op pagina 12 vind je het webadres van het Vlaams Blok, uiteraard onterecht in het .org gebied.

Hier is wat te doen als je deze folder hebt gekregen: Gooi deze niet weg, maar stop hem in een omslag en doe er een briefje bij met de mededeling dat je niet van het Vlaams Blok gediend bent (in je eigen woorden, evt. met een reden). Stuur dit met of zonder postzegel naar:

Vlaams Blok,
Amerikalei 98
2000 Antwerpen

Laat merken dat ze niet zomaar die dingen mogen rondgooien door het eenvoudigweg naar hun terug te sturen!