arch/ive/ief (2000 - 2005)

Tegen de onmoeting van s`werelds oorlogselite!
by EU For The People (vertaling) Thursday November 08, 2001 at 11:28 PM

Ieder jaar vindt in Februari de "Münchener conferentie voor veiligheidspolitiek" (die vroeger verdedigingskunde bijeenkomst wird genoemd)plaats, een bijeenkomst van regeringsvertegenwoordigers van NATO-landen en ongeveer 200 hoge militairstrategen, generaals en wapenhandelexperten. Van Genua, via Brussel naar München!

Tegen de onmoeting v...
gegen_nato.gif, image/gif, 469x69

Van Genua naar München

Stop de oorlogspolitiek van de NATO!
Tegen de onmoeting van s`werelds oorlogselite!

Ieder jaar vindt in Februari de "Münchener conferentie voor veiligheidspolitiek" (die vroeger verdedigingskunde bijeenkomst wird genoemd)plaats, een bijeenkomst van regeringsvertegenwoordigers van NATO-landen en ongeveer 200 hoge militairstrategen, generaals en wapenhandelexperten.

De verzamelde EU- en NATO-vertegenwoordigers, de oorlogsministers en de ministers van buitenlandse zaken van de V.S., Duitsland en de andere EU-landen willen de publieke opinie wijsmaken dat het bij deze conferentie om het behouden van vrede en de internationale veiligheid gaat. Het tegendeel is juist: ze plannen de volgende oorlog!

Achter de gesloten deuren van het nobelhotel "Bayerischer Hof" - afgeschermt van de buitenwereld - ontwerpen ze nieuwe vijandsbeelden en smeden plannen voor toekomstige militaire interventies met als voorbeeld de NATO-agressie tegen Joegoslavie. Ze spreken niet over veiligheid, maar over slachtvaardige interventietroepen, over nieuwe milliarden kostende wapenprogamma`s en over het stationeren van high-tech wapensystemen in de ruimte. Ieder jaar geven de NATO-landen daarvoor ongeveer 1.000 Miljard Duitse Marken voor uit.

De economische en politieke machtigen uit de V.S., Duitsland en de EU zien zich als de "Herren der Welt". Ze eisen voor zichzelf het recht op de ongehinderde toegang tot alle markten en grondstoffen in deze wereld. De V.S., Duitsland en de EU willen hun economische interessen en hun wereldomvattende aanspraak op macht desnoods met militair geweld tegen de rest van de wereld doorzetten - of samen met de NATO of op eigen houtje door een militair soloprojekt van de V.S. of de EU.

De wereldwijde kapitalistische uitbuiting en haar militaire beveiliging zijn 2 kanten van één en dezelfde medaille, een systeem dat zich alleen aan winst orienteerd en dat zowel in vredes- als in oorlogstijd over lijken gaat. Daartoe hoort o.a. het hermetisch sluiten van de buitengrenzen om de V.S. en de EU voor vluchtelingen en immigranten; en in Duitsland: racistische wetten tegen buitenlandersters, de afschaffing van het asielrecht, naziterror en moord.

Geen vrede met de oorlogsplanner!

De Münchener veiligheidsconferentie is geen plaatselijk gebeuren. Het is het Davos van de NATO en zijn militaire strategen. Daarom: doe mee:

Tegen de ontmoeting van s`werelds oorlogselite in München!
Stop de oorlogspolitiek van de NATO-landen!

Wij roepen op tot massaale protestakties, zodat deze NATO-conferentie niet zo vrij van storing, zoals totnutoe het geval was, plaats zal vinden.


Wij roepen op tot:

MANIFESTATIEVrijdag 1 Februari 2002, 17 uur, Marienplatz
n.a.v. het ontvangen van de deelnemers aan de bijeenkomst door de Landeshoofdstad München in het oude raadhuis.DEMONSTRATIE naar het conferentieoordZaterdag 2 Februari 2002, 12 uur, Marienplatz
S`avonds: Tegenconferentie of grote bijeenkomst tegen de NATO oorlogspolitiekEerste ondertekenaars:

Münchner Bündnis gegen Rassismus · AKM - Antifaschistisch Kämpfen München · AStA der Geschwister-Scholl-Universität München · Arbeitskreis Internationalismus des AStA der Geschwister-Scholl-Universität München · Bayerischer Flüchtlingsrat · Deutscher Freidenkerverband München · DKP Kreisverband München · internationale sozialistische linke (isl) · Libertad! · Linksruck München · Netzwerk Selbsthilfe e.V. · Ökologische Linke München · Ökumenisches Büro für Frieden und Gerechtigkeit e.V. · PAULA Memmingen · PDS München · [ | solid] München - Sozialistische Jugend

Meer Informatie:
http://www.buko24.de/nato.htm

Allen daarheer
by han Friday November 09, 2001 at 11:25 AM

Ik wil er alvast bij zijn ;-))))

Meer dan ooit nodig om deze oorlogsmachiene te stoppen.

Eerst afspraak in Brussel,...

Geen Euiropesze deelname aan de oorlog.
geen Europees leger.