arch/ive/ief (2000 - 2005)

sabena les voor die van D14
by guido Thursday November 08, 2001 at 10:09 PM

Metd ondergang van Sabena weer duidelijk gebleken wie de echte machthebbers zijn.

Weer is eens duidelijk gebleken wie de echte machthebbers zijn in dit land.

Guytje heeft al aan de burggraven Davignon en Lippens gevraagd om bij hun vrienden investeerders te zoeken.

Dexia, BBl, Fortis bank en KBC zegden principieel al toe. Ook Tractebel en Elektrabel willen participeren. Umicore, Ucb en Solvay zeggen dat ze een deelname overwegen.

70 jaar geleden waren het bijna dezelfde bedrijven die sabena opgestart hadden, dit om naar Kongo te kunnen vliegen en daar grondstoffen te stelen en de inwoners daar uit te moorden en uit te buiten.

Lippens en Davignon zijn graag geziene gasten op de Bilderbergvergaderingen, een lobbygroep van bankiers, industrielen, journalisten,economen,koninginnen...

Davignon werd ook verhoord in de Lumumba-commissie en antwoordde na zijn verhoor aan een Kongolees reporter: "van en oude krokodil zoals ik kom je niets te weten"

Guytje had hem ook al gevraagd om investeerders aan te trekken voor Kongo begin dit jaar.

Op 14 en 15 december komen de Europese ministers tesamen in Brussel. en dan daar veel mensen gaan betogen voor een ander Europa.
70 jaar geleden waren de familie Davignon en Lippens met hun vriendjes van union Miniere,Sidmar, Eletrabel en tractebelal de echte machthebbers in dit land, samen met de familie Leysen en de bewonersvan het kasteel in laken.
70 jaar later na honderden betogingen in dit land, sociale acties en whatever blijkt heel duidelijk dat er niets veranderd is.de macht blijft bij dezelfde mensen.Geen enkele regering zal daar verandering inbrengen, geen enkele betoging zal iets uit halen.

davignon en lippens zijn lid van de Ronde tafel van europa, misschien ware het beter om daar een actie te doe, hun hoofd zete lstaat in brussel. Dit gebouw blokkeren en het zodoende onder de aandacht brengen van d gewone krantenlezer.
en vergeet ook eens om te onderhandelen met de vakbonden, ze hebben weer eens bewezen dat ze het patronaat dienen en niet de arbeiders.

Onderhandelen met de tegenpartij alvorens te betogen betekent heel simpel dat je betoging al verkocht is aan de tegenpartij.