arch/ive/ief (2000 - 2005)

Goed nieuws voor investeerders
by christophe callewaert Tuesday October 09, 2001 at 08:17 PM

Vennootschapsbelasting daalt van 40,17 naar 33,99 %.

Terwijl de Belgische bevolking kreunt onder de massaal toegenomen werkloosheid en het opdrijven van de werkdruk, terwijl leraars drie jaar langer voor de klas moeten staan omdat het geld voor hun pensioenen er niet is, terwijl de bommen vallen op één van de armste landen van de wereld, terwijl de wereld kortom heel barre tijden tegemoet gaat, is er toch goed nieuws voor onze ondernemers. Zij krijgen een fikse belastingsvermindering. Zo zal er toch iemand de kerstdagen met een gerust hart en een volle portemonnee tegemoet gaan.

Het is nu de moment hé
by jp everaerts Tuesday October 09, 2001 at 11:49 PM

Het is nu de moment natuurlijk voor de liberalen om er van alles door te drukken; de bevolking zit met de oorlog in zijn maag, de regeringsgetrouwe media hebben voor bijna niets anders aandacht en beginnen nu ook hier voor biologische terreur te waarschuwen ... Dus nu heeft Verhofstadt vrij spel om dit soort streken uit te halen. Het toont ook hoe vals Verafstoots brief aan de 'antiglobalisten' was.

En dit alles gebeurt met 'socialisten' en 'groenen' in de regering. Met name het slikvermogen van de groenen blijft verbazen. Wordt het nu niet de hoogste tijd dat er een krachtenbundeling van democratisch-echtlinks komt ?