arch/ive/ief (2000 - 2005)

Filip Dewinter...vlaamse Bin Laden!!!
by P@vel Monday October 08, 2001 at 08:31 PM
pavel_041@yahoo.com

20 fascisten steun zijn collega G.W.Bush (sorry maar mejn nederlands is niet zo goed)

Filip Dewinter...vla...
vlaamsnazisblok_01.jpg, image/jpeg, 640x480

Bush heeft gelijk, stop islam terreur, zegt het Vlaams NAZIS Blok

Hypocrieten
by joke Monday October 08, 2001 at 09:38 PM
punksnotdeaf@hotmail.com

Als vandaag op de voorpagina van de standaard staat 'De VS zijn een vijand van al wie terroristen helpt,...', moet je je dan afvragen of de VS zelfmoord zal plegen??? Dat Bin Laden zijn terroristische opleiding die hij gekregen heeft door de CIA om tegen de Russen te vechten, nu tegen Amerika gebruikt moet waarschijnlijk hard aankomen, maar dan zo hypocriet gaan doen??? Bush heeft DIK afgedaan in mijn ogen!

terreur is een strategie van rechts
by PDL Monday October 08, 2001 at 10:48 PM
P.Delaet1@Antwerpen.be

Dat vanavond het blok kwam tegenbetogen in Antwerpen, moet ons niet verbazen. Terreur is immers een tactiek van rechts. Het gevolg van terreurdaden heeft altijd voor gevolg dat de heersende macht haar repressie verscherpt. Dit was o.a. al duidelijk tijdens de tweede wereldoorlog, toen de nazis elke aanslag aangrepen om onschuldigen op te pakken en te straffen, dikwijls met de dood tot gevolg.
Nu zien we ook dat de terreurdaden in de VS een enorme repressie tot gevolg hebben over heel de wereld: Bush verkreeg op 2 dagen tijd dat het defensiebudget met 40 milioen $ werd verhoogd. Dat zou hij zonder terreur nooit hebben kunnen realiseren tijdens zijn ambtsperiode. Overal wordt de controle verscherpt. Het zijn vooral (voorlopig) de niet-blanken die hier het grootste slachtoffer van zijn. Daarmee zien we dat terreur en rechts hand in hand gaan met racisme.
Er worden (voorlopig mini)razia's geörganiseerd; cfr. het 's nachts geweldadig van hun bed lichten en van hun vrijheid beroven van een groep Filipino's in ons land.
Het doordrukken op korte termijn van wetten die de democratische vrijheden aantasten; cfr. EU- en Belgische antiterroristenwetten. De geheime diensten, overal ter wereld, ook in ons land, verscherpen hun spionageactiviteiten. Nu nog zo gezegd tegen het terrorisme, maar de geschiedenis leert ons hoe dat later tegen werknemersorganisaties en progressieve kringen gebruikt wordt.
De democratische verworvenheden worden aan banden gelegd door antidemocratische, rechtse krachten en politici. De anderen moeten mee. Dat is het gevolg van terrorisme. De resultaten zijn juist dat wat bijvoorbeeld het blok propageert: racisme, afbraak van vakbonden, afbraak van democratische vrijheden en rechten.
Het is ook interessant om na te gaan wie er voordeel haalt uit de terreuraanslagen. Dat wijst misschien in de richting van wie er wekelijk achter zit.

Besluit: terreur is een tactiek van rechts!

coalitie met de groenen
by han Tuesday October 09, 2001 at 02:40 AM
han

Nadat de Groenen ervoor kozen om samen met de Belgische regering Bush te steunen in zijn zogenaamde WRAAK acties op Afganistan hebben de Groenen er nu een nieuwe vriend bij.


Je wordt er eventjes stilletjes van ...

Of lag dit gewoon in de lijn der verwachtingen.

Ik wil alvast niet meer samen betogen met een partij die deelneemt aan deze oorlogs colalitie.

Men moet kiezen hé, en de heren en dames van AGALEV en ECOLO hebben gekozen : TEN OORLOG !!!!!!

What's in a word ...
by geert calis Tuesday October 09, 2001 at 10:04 AM
g.calis@pi.be

Ik meen écht dat het jullie Beweging ten goede zou komen om elk woord af te wegen. Woorden als fascisten, Nazi's worden in alle 'kampen' al te gemakkelijk gebruikt, worden nietszeggende cliché's en breken alle dialoog af. Niet doen ...

Geert Calis, een symphatisant.