arch/ive/ief (2000 - 2005)

O19: RECLAIM THE EUROTOP - PART GENT : PINK & GREEN STRAATPARADE!!!!
by pinkje Friday October 05, 2001 at 11:55 AM
straatparade@yahoo.com

Wij eisen op 19-10 in Gent het recht en de vrijheid op om ons op straat te begeven, zonder toestemming en zonder rechtstreekse woordvoerders. Wij wensen ons ongenoegen over het globale onrecht luidkeels uit te dragen, en dus zullen wij, hopelijk met velen, dansen, musiceren, jongleren en paraderen. To resist is our duty when injustice is law! Take off: St.Pietersstation om 12u30.

O19: RECLAIM THE EUR...
pinkparade_official.jpg, image/jpeg, 640x480


Geen stijf gemarcheer achter vlaggen en wimpels, maar een uitdrukking van onze diepste angsten en dromen. Laat de verbeelding aan de macht zijn! Wij komen die dag op straat met muziek en gekke kleren en jongleermateriaal en ludieke boodschappen. Maar onze aanklacht is er niet minder om! Evenmin als onze vastberadenheid om het grote EU-schijncircus te beantwoorden met onze eigen tomeloze expressie. Non violent Direct Action can be a very powerful weapon... Pink for our free mind and Green for our ecological awareness!
Verdere info volgt zeer binnenkort!
Deze straatparade is niet officieel aangevraagd en heeft geen officiële verantwoordelijken. Wij geloven dat iedere deelnemer van deze spontane manifestatie in staat is om zich op een waardige en geweldloze manier te gedragen, en hierop ook persoonlijk kan worden aangesproken. Wij organiseren dit festijn SAMEN. Muziek en juridische bijstand zullen er zijn, maar wij doen toch nog een oproep om zoveel mogelijk muziekinstrumenten, jongleermateriaal, kleurrijke dinges enzovoort mee te brengen. DIY! Voor meer info of mededelingen à la 'We komen af! of 'Wij willen mee helpen' of ‘Waar kunnen we blijven slapen?' mail naar straatparade@yahoo.com.

Bijgevoegd: de eerste authentieke flyer!!!
Spread the word, en ook deze flyer

Reclaim the Eurotop! - part Gent
[en breng jullie vriendjes mee]

PINK & GREEN WEBSITE
by Skidhaw Saturday October 06, 2001 at 06:15 PM

Check out the pink & green website at
http://pinkandgreenparade.tripod.com !!!!