arch/ive/ief (2000 - 2005)

CHOMSKY,BUSH, ANTI-JOODS,WTC,GENUA
by iemand Sunday September 23, 2001 at 10:04 PM
Nobody@ilema.net

Dit is een tekstje over Bush, Hitler, Genua, oorlog, racisme,...


Mensen die commentaar hebben kunnen me altijd mailen op bovenstaand e-mailadres.

Op 11-09-01 verdwenen de WTC-gebouwen in Manhattan van de aardbol.
Ook een deeltje van het Pentagon verdween.

3 Uur na de aanslagen had men al een naam voor de dader, Ben Laden. Bijna twee weken later heeft men nog steeds geen "echte" bewijzen maar zijn er wel al tweehonderd gevechtsvliegtuigen in de Perzische Golf, staan de NAVO en Europa achter Amerika, zijn er meer dan 70000 reservisten opgeroepen in Amerika. Alle reporters werden Afghanistan uitgestuurd.

Het Europees heeft onderzitting een wet gestemd om terrorisme te bestrijden en eveneens een overwanneer men mag arresteren.
Het hoofdkwartier van de NAVO in Evere wordt streng bewaakt.
Overal ter wereld worden moslims aangevallen, soms vermoord. Bij onze Noorderburen stak men zelfs een school in brand.
De beurzen kennen moeilijke tijden, de aandelen van wapenproducenten gaan fors omhoog.

Overal vindt men verhalen wie de daders zouden geweest zijn:
-Extreme-moslimfundamentalisten.
-Palestijnse verzetsorganisaties
-extreem-rechtse bewegingen in Amerika
-geheime diensten: Mossad, FBI, CIA,…
-verschillende regeringen samen.
-Israel.
-Irak.
-Bush vriendjes.
-enz.

Voor 11-9 had men de grote betoging in Genua gehad, waar meer dan 300.000 mensen te samen kwamen om te betogen voor een eerlijkere en rechtvaardigere wereld. Deze beweging kreeg alsmaar meer steun van de publieke opinie en zelfs na één dode en gewelddaige rellen.

Net voor 11-9 de racismeconferentie in Durban waar Amerika en Israel het aftrapten. De eersten omdat ze geen zin hadden herinnerd te worden aan hun koloniale verleden waar ze dan zouden moeten voor betalen, de tweede omdat de hete adem van veel landen in hun nek voelden om te stoppen met Palestijnse gebieden te bezetten en Palestijnse kinderen te vermoorden. Men wou zionisme gelijk stellen aan racisme, sommigen zelfs aan fascisme.
Sharon en zijn vrienden gingen daarom voort, ze durfden zelfs zeggen dat de Joden wereldwijd vogelvrij werden verklaard, het ergste wat hen overkwam na de Tweede Wereldoorlog.

En toen de aanval en al de rest verdween achteraan in het collectief geheugen van de publieke opinie. Niet alleen in dit land maar wereldwijd.
Anti-globalisten en terroristen zijn voor velen nu hetzelfde.
Moslims en terroristen zijn voor velen ook hetzelfde.
Isarel kan weer op sympathie rekenen want het levert al heel lang strijd tegen verschrikkelijke, nietsontziende terroristen. Eentje(Arafat) ervan heeft zo'n sjaal die ook veel anti-globalistische betogers gebruiken, vooral de gewelddadige.

Waarom deze samenvatting?
Vandaag vond ik een artikel van iemand die nu niet bepaald dom is op Indymedia.be. Hij verwees naar een site en toen ik die bezocht wist ik genoeg, weer zo'n site die Bijbelse teksten gebruiken om aan te tonen wat er gebeurd, die verwijzen naar allerlei geheime organisaties en veel van deze sites hebben extreem-rechtse en anti-semitische trekjes.

Sommigen gaan over de Bilderberggroep, de Trilaterale Comissie, de Europese Ronde Tafel, de Illuminati, de Tempeliers, …

Ikzelf heb geen hogere studies gedaan en weet dus niet zo goed wat betrouwbaar is en wat niet. Toch wil ik even het volgende kwijt.

Op het Net vond ik een boek van 1991 over Bush's vader en de geschiedenis van de familie Bush. De auteur had dit geschreven om de mensen erop te wijzen waarom men beter niet stemde voor Bush in 1992.

-Bush(president van nu) grootvader zou gedurende een lange tijd Hitler gefinancierd hebben via banken die hij bezat. In 1942 werden zijn acties stopgezet door de regering. Ook financierde hij de eugenetische beweging en was hij daar president van.( o.a.Ford, Opel, IBM, GM hebben Hitler ook geholpen)
In het boek wordt ook verteld over Jupiter eiland, een eilandje dicht bij de kust van Florida waar alleen heel rijke mensen zouden mogen wonen. Toen ik dit opzocht in atlassen en reisgidsen vond ik het niet. Ik probeerde het toen met google.com en vond enkel sites van vastgoedmakelaars op dit eiland. Het goedkoopste huis kostte 6.000.000 dollar. De eerste keer dat Bush en Al Gore de degens kruisten was ook op dit eilandje(CNN) Op dit eilandje gelden speciale paspoorten, speciale veiligheidsdienst, het aantal huizen is beperkt tot 500,…(http://www.Tarpley.net <http://www.Tarpley.net>)

Chomsky zegt dat men bij het lezen van een artikel zich altijd de vraag moet stellen voor wie dit artikel goed uitkomt. Denkende aan de twee voorbije weken en de artikels die wereldwijd hetzelfde waren, komt het precies Bush en de wapenindustrie goed uit wat er gebeurd is.
Dat Europa Bush een ettertje vond is men al vergeten, dat Amerika zich uit allerlei internationale verdragen terugtrok precies ook. Met weet dat mensen met een bruine huidskleur wereldwijd verspreid zijn en dat de plaatselijke bevolkingen daar niet zo moeten van weten, nu zijn de haatgevoelens nog aangewakkerd.
Bush gebruikte zelfs de woorden"een kruistocht tegen het terrorisme", achteraf excuseerde hij zich daarvoor maar ondertussen had hij haat gezaaid bij de andere partij.


Hiermee zou ik een oproep willen doen aan de organisatoren van O19 en D14, waarom er geen betoging van maken waar uitsluitend de woorden "vrede", "geen oorlog" (of stop de oorlog ), "geen racisme" in voorkomen, dit zijn de problemen die veel groter gaan worden na de 11de september en ze waren voordien al zo groot.


boek over bush?
by harpal Sunday September 23, 2001 at 10:53 PM
harpalq@hotmail.com

waar vind je dat boek over bush? kan je de url eens geven?

adres boek Bush
by iemand Monday September 24, 2001 at 07:49 AM

nogmaals het adres voor het boek over de vader van de president van America

http://www.tarpley.net

studies?
by Xa4 Monday September 24, 2001 at 12:09 PM

Je hoeft geen hogere studies te hebben gedaan om niet te 'weten' wat betrouwbaar is of niet. Het feit dat je met deze informatie komt, bewijst dat je jezelf niet veel moet onderschatten!

thumbs up