arch/ive/ief (2000 - 2005)

Bush: "We will smoke them out of their holes"
by christophe callewaert Sunday September 16, 2001 at 01:08 PM

Oorlogstaal zwelt aan.

"We're going to meet and deliberate and discuss - but there's no question about it, this act will not stand; we will find those who did it; we will smoke them out of their holes; we will get them running and we'll bring them to justice. We will not only deal with those who dare attack America, we will deal with those who harbor them and feed them and house them"
http://www.whitehouse.gov/news/releases/2001/09/20010915-4.html

Ik weet het, het is geen zicht een link op indymedia naar de site van het Witte Huis, maar de oorlogstaal die hier gesproken wordt, is bijzonder verontrustend.
Gisteren werden de reservisten opgeroepen.
Daarnet ook Luc Devos bezig gehoord in de Zevende Dag. Hij waarschuwde Europa geen laffe houding aan te nemen, want "dit is een revolutionaire oorlog tegen ons systeem".
Belangrijk is ook te weten dat Bush iedereen die tegen de VS-politiek is als een terrorist beschouwd, dus ook Noord-Korea, China, Irak, Libiƫ, Palestina (Sharon: "Arafat is onze bin Laden"), Iran, en nog veel meer landen. Mag ik er op wijzen dat Cuba er ook van beschuldigd wordt terroristen te beschermen met name de Ira en dat Luc Devos zei dat "we hier staan tegenover een netwerk van terroristen met niet alleen moslimfundamentalisten, maar ook de ETA, de IRA,...".
Dit zou dus wel degelijk eens het begin kunnen zijn van de derde wereldoorlog = een meedogenloze oorlog tegen de Derde Wereld.

Enige oplossing: atoombom
by jp everaerts Sunday September 16, 2001 at 09:26 PM

Op VRT brachten ze gisteren of eergisteren in het avondjournaal mededeling dat een groep van 400 'experts' tot conclusie was gekomen dat een atoombom de enige mogelijkheid zou zijn om Bin Laden te treffen. De fotomontage die elders op deze site te vinden is (Jihad American Style) is dus nog niet zo gezocht ...

over zgn 'experten'
by Sigurd Monday September 17, 2001 at 02:22 PM

Het is schokkend hoe de media plots terugvallen op experten genre Eyskens/Tindemans/De Vos -- zels Rik Coolsaet lijkt plots wel een linkse extremist. (Wat mij betreft zou men Eyskens op sterk water moeten bewaren, zodat men hem indien nodig -- bv. bij een 'humanitaire interventie' tegen Cuba --gewoon op een karretje de studio in kan rijden. Als 'bewaarvloeistof' kan de vitriool dienen die zich uit al zijn lichaamsopeningen verspreidt.)

Afwijkende meningen (dwz. progressieve, anti-imperialistische opinies) worden
steevast in de mond gelegd van 'fanatieke Moslims'. Schande!